Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti hogy reagálnátok arra, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy reagálnátok arra, ha a párotok nem tudja, hogy mikor születtetek, illetve azt sem, hogy jelenleg hány évesek vagytok annak ellenére sem, hogy évek óta együtt vagytok?

Figyelt kérdés
Ledöbbentem kicsit ma azon, hogy a párom többszöri próbálkozásra sem tudta eltalálni, hogy hány éves vagyok. Az oké, hogy évforduló meg ilyeneket nem tart észben, az nem is olyan lényeges, de azert basszus, hogy hány éves az akivel évek óta együtt vagy az csak alap dolog, hogy tudod. Ti hogy kezelnétek ezt? Nekem ez úgy jön le, hogy nem vagyok neki fontos annyira, hogy érdekelje.
2017. szept. 5. 14:04
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Hónap még oké, vagy a nap, hogy téved , de azert azt hinni hogy 22 vagyok 25 helyett az nagyon gáz.
2017. szept. 5. 14:48
 12/25 A kérdező kommentje:
Én nem titkolom, úgyis latszik rajtam. Főleg nem a párom elől. :)
2017. szept. 5. 14:49
 13/25 anonim ***** válasza:
És ami very strange , 10 Eve ismert párom nem tudja, melyik évben születtem. És én sem vele kapcsolatban. Családi szulinapok vannak, de nem az évről beszélünk. Illetve mondtam, mondta, de nem ez a fontos. Elfelejtettem.
2017. szept. 5. 14:51
 14/25 anonim ***** válasza:
Kicsit talán meglepődnék, de nem igazán akadnék fent rajta. Nekem elég rossz a memóriám, ezért sajnos tudom, milyen kellemetlen alap információkra nem emlékezni...
2017. szept. 5. 15:21
 15/25 A kérdező kommentje:
Úgy látom sokaknak nem fontos ez. :) Az en agyamba aki fontos, annak belevesodik a szulinapja pontos dátuma. Igy nekem ez olyan leszarom típus, mert nem számítok neki ennyire sem. Velem rosszul járt szegény, de majd talál olyan not, aki szinten nem tudja majd, hogy hány eves.
2017. szept. 5. 15:28
 16/25 anonim ***** válasza:

"azt hinni hogy 22 vagyok 25 helyett az nagyon gáz"

Leírnád KONKRÉTAN, hogy az életetekben mit befolyásol a tény, hogy 25 éves vagy, nem 22 kettő? Mi lenne más? Mi a különbség?

Amúgy meg előbb azt írod, hogy a hónap-nap nem ciki, ha nem tudja, utána meg hogy a szülinap dátuma fontos - a szülinapnak semmi köze a születési évhez.

Döntsd el, hogy mi is a probléma :D

2017. szept. 5. 15:34
 17/25 anonim ***** válasza:

én se mindig tudom, hogy hány éves a barátom. most tudom, mert nemrég volt a születésnapja. nem sértődött meg még rajta soha. a hónapot, napot tudom, és mindig én is vagyok az első, aki felköszönti, mindig készülök rá.

nem hiszem, hogy szerelmesebb lennék belé, ha tudnám mindig hány éves.

2017. szept. 5. 15:39
 18/25 anonim ***** válasza:
Én 1.5 év után tudtam megjegyezni. Miután mondott egy logikát hogy számoljam ki. Mostmár gondolkodás nélkül megy.
2017. szept. 5. 15:54
 19/25 anonim ***** válasza:

Az ilyen leszarom típusú emberek valakinek nem gond, nekem speciel nem jönnek be. Ez már durva szint amit írsz.

Nemrég elfelejtettem a férjem névnapját. Szántam bántam, tényleg szarul éreztem magam miatta. Ráadásul csak akkor este mondta, amikor már elmúlt éjfél. Szegény még akkor is reménykedett, hogy eszembe jut. Csak akkor jutott, amikor utalt rá, hogy hányadika volt.

Mentségemre legyen mondva, az én családomban nem divat ünnepelgetni, még szülinapokat sem, nem hogy névnapot, az övében meg összeröffenés, ebéd/vacsi, torta , süti mittudoménmi, egy nyüves névnap miatt.

Én kicsit nevetségesnek tartom ezt a szintű felhajtást, de ő viszont hozzászokott, hogy felköszöntik, fontos neki. Eddig sikerült is minden évben megtennem, csak idén felejtettem el, de totálisan. Vagy 1 hétig morgott miatta, megkaptam a büntetésem is.

Az évfordulóinkat, házassági évfordulókat, szülinapokat még nem sikerült elfelejteni 7 + év alatt egyikünknek sem, egyedül nekem 1 névnapot. De azért tudjuk egymásról hány évesek vagyunk, még az évszámot, hónapot, napot is bassszus. Ez azért tényleg annyira alap...kellene hogy legyen, ha szeretsz valakit és törődsz vele.

Én pl jobban morognék egy évforduló/házassági évforduló, szülinap elfelejtése, mint egy névnap miatt. A saját névnapomra is mindig ő és anyós emlékeztetnek, mert lazán elfelejtem. Hogy elfelejti a pasid, hogy hány éves vagy, az azért durva. Én is azt gondolnám, hogy nem vagyok fontos.

2017. szept. 5. 17:01
 20/25 A kérdező kommentje:
Nálunk a névnap is nem felejtjük el számba megy. :) Hat ne haragudjatok, de nekem durva, ha nem tudja hány eves vagyok. Ennyi erővel minek kérdezzük meg valaha is bárkitől, hogy hány eves. Ennyire azert nem vagyok debil, hogy megkérdezi valaki, hogy hány eves a párom, mondom, hogy 22, erre oda jon, hogy bocsi szivem, mar 25 vagyok... Nekem ez durva.
2017. szept. 5. 17:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!