Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy srác a bnője mellett, szemez, flörtöl más csajokkal annak rájöttem,4 oka lehet. Kérdés, hogyan lehet kideríteni melyik igaz a párunkra?
1. vagy azért csinálja, hogy féltékennyé tegyen
2. vagy hogy növelje a saját önbizalmát
3. vagy le akar majd cserélni, nem vesz komolyan
4. egyszerűen bunkó
Hogyan tudhatnám meg, melyik igaz a 4-ből rá?
amúgy ha beszélek vele erről, ordibálva letagadja
ötletek?
nem csupán néz másokat, az még nem lenne baj. hanem
szemez, flörtöl, utánuk fordul, ha a csaj nem figyel, addig nézi, míg felkelti az érdeklődését, ha véletlen leejt az egyik vmit az egész buszmegállóban ő ugrik, hogy felvegye, ha beülünk egy étterembe a felszolgálócsaj a témája és stb.
szóval ez azért súlyosabb
sőt egy eladó ismerősöm mondta, amikor látott a barátommal, hogy : jé, ez a te barátod? múltkor a sparban úgy turbékolt a pénztárossal, ,hogy nem úgy nézett ki, mintha ennek lenne bnője"
szóval 1-es pont kilőve, mert ha nem vagyok ott, akkor is ezt csinálja
igen maradt a 3-as, 4-es
az egyik ötletem: várjak vagy 1 évet, hogy kiforrja magát a dolog
más ötlet, ami hamarabbi esetleg, akad?
szereted? ha igen nincs min gondolkodni.. nem fogsz kiszeretni belőle csak mert úgy akarod...
nem szereted? akkor maradj ebben a kapcsolatban amíg neked is jó, aztán ha jön más aki jobb, ints pá-t
20/F
Azért mert így vagyunk kialakítva. Tök mindegy milyen csaj, lehet az ronda is, a seggét meg fogjuk nézni, ez van. Nekem a barátnőimnek nem volt baja vele, mivel ezt a folyamatot nem lehet befolyásolni és mindig őt tartottam a legszebbnek, amíg együtt voltunk. Amúgy idióta a kérdés és ne legyél féltékeny, ha szakítani akar, azt úgyis megteszi, akkor is, ha nem néz mást.
Hasonlításképpen, a nők meg megállnak minden esküvői ruhaszalon előtt, meg minden előtt ami csillog, ragyog, villog.
csak a másik idegen csaj előtt olyan megalázó, ja meg a bnőim előtt
és amúgy ő az első pasim, aki ilyen durván csinálja
a többi egyik sem ilyen volt
nem nézegette a nőket, mégha nem is vettek komolyan, mégha meg is csaltak, mellettük nem kellett éreznem azt, hogy senkije lennék
Ordibálva letagadja? Mit keresel még mellette?
Ha pedig nem szeretnéd elhagyni, csináld te is azt, amit ő, hátha észreveszi magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!