Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Borzasztó tanácstalan vagyok.
Figyelt kérdés
Adott egy férfi, aki annyire rendes, hogy elmondani nem tudom, külsőre is tetszik, viszont nem vagyok belé szerelmes és nem is leszek, úgy érzem. Nem tudom miért, de hiányzik az a bizonyos szikra. Viszont tényleg annyira aranyos, hogy nem akarom megbántani sem, de épp ezért megérdemli, hogy őszinte legyek vele. Ti adnátok a dolognak esélyt? Vagy szakítsak, mert így nincs értelme? Annyira sajnálom, mert biztos nagyon jól kijönnék, de akkor sem jön az az érzés, aminek jönnie kellene.:(2017. szept. 1. 20:53
11/15 noname65 válasza:
Szerintem ne eröltesd a dolgot, nem a magad helyzetét nehezíted meg, hanem a fiú helyzetét, idővel csak mégjobban fájna neki...
Legyél vele őszinte és mond el neki, hogy neked nem megy ez.
12/15 anonim válasza:
Van úgy, hogy idő kell a szerelem kialakulàsához. Nekem 3 hét kellett, mire beleszerettem a férjembe. Szerintem érdemes adni pár hetet magadnak/ magatoknak, ha jól érzitek magatokat együtt.
13/15 anonim válasza:
a sok okosság láttán fogom a fejemet.
nekem 2 okosságom van számodra :)
1. ne hasonlíts össze almát körtével
2. ne erőltess semmit.
sok boldogságot!
14/15 anonim válasza:
Tök mindegy, itt a kérdező már az elején ezt érzi, neki ez fontos. Ha már az elején gond van, engedje el, mert ez csak feszültséghez vezet és a másik nem fogja érteni és sérül ő is. Mindenkinek jobb lesz, ha elengedi.
15/15 anonim válasza:
Minél hamarabb annàl jobb .Ha adsz esélyt neki annak ellenére hogy neincs meg a szikra nem érzel semmit és hitegeted magadat hogy majd szêpen lassan beleszeretsz akkor magadat csapod be àlatalad őt is .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!