Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért normális sokak szerint komoly kapcsolatban kifelé kacsintgatni?
Szerintem nem az. Ha nekem olyan párom van, aki tökéletesen megfelel nekem, akkor meg se nézek mást, nemhogy szex közben másról fantáziáljak. Egy dolog észrevenni az utcán valakit, aki feltűnően jól néz ki, de az nálam már nem fér bele, hogy végigstíröljem és elképzeljem, mit csinálnék vele az ágyban. Gusztustalan és bántó, akár a férfi, akár a nő műveli ezt. Szerintem ha egy kapcslatban ez jellemző, akkor nem érdemes erőltetni, előbb-utóbb megcsalás a vége.
Vannak még rajtam kívül ennyire "extrémen konzervatív" felfogásúak, vagy mindenkinek belefér néhanapján egy flört vagy mások fehérneműs/alsónadrágos képeinek a kedvelgetése?
Nem normális. Akkor iszol vizet ha szükséged van rá. Akkor eszel ha kell a szervezetednek. Ha nincs rá szükséged mert a szükségleteid ki vannak elégítve akkor eszedbe se jut(miért foglalkoznál az evéssel, most ettél, tele vagy. Ezen a téren most nincs tenni valód).
Olyan nincs hogy ilyen típus vagy olyan típus. Ezt kifogásként használják az átlag halandók mint sok minden mást is..aki elhiszi magáról hogy azért kacsingat kifele mert ő olyan flörtölős típus az sajna nem ismeri még saját magát sem eléggé vagy nem meri bevallani magának a valóságot hogy nincs megelégedve valamivel.
Túl sok ilyen ember van, annyira, hogy már lassan normálisnak látszik a mai világban sok minden. Az emberek intelligensnek hiszik magukat pedig buta kiskacsákra jobban hasonlítanak szerintem.
Oké uccsó, látom te ilyen zseni vagy.
Megmagyaráznád nekem, hogy miért játszanak ráérő idejükben az intelligensebb élőlények?
(A "nem játszanak eleget otthon" nem biztos, hogy jó válasz.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!