Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzem vissza a volt barátom, akivel több, mint egy éve nem is beszélünk?
Figyelt kérdés
Tanácsot szeretnék kérni! Van egy srác, akivel tavaly előtt nyáron ismerkedtem meg és fél évig jártunk. A kapcsolatunk elég csúnyán végződött. Sokat veszekedtünk és mindig keresztbe tettünk egymásnak. Amióta vele szakítottam, már több sráccal is randizgattam, de egyik sem felelt meg rá, hogy járjak vele. Még mindig a volt barátomat szeretem. Hogyan szerezzem vissza? Most már nem is köszönünk egymásnak. Ő tutira nagyon utál, mert sok ronda dolgot csináltam. Segítsetek! :(2010. máj. 25. 21:58
1/5 anonim válasza:
Ennek semmi értelme, ha utál téged, akkor főleg nem.
Nem tehetsz mást, minthogy lezárod ezt az ügyet. Ő nem fog visszajönni hozzád.
2/5 anonim válasza:
Az jó dolog, ha utál. Jobb ha utál, mint ha közömbös irántad. Mert a szerelemnek a közömbösség az ellentéte, nem pedig az utálat. Az utálatban van érzelem. Kérdés, hogy tényleg utál-e, vagy csak te hiszed ezt és igazából közömbös. :)
3/5 anonim válasza:
22:11 Ez valami filmben volt. Én is láttam:D
4/5 anonim válasza:
Nem tudom, nem láttam ilyesmi filmet. De ha jobban belegondolunk azért lehet benne valami. Ha valaki iránt nem érzek semmit, akkor nem érdekel él-e vagy hal-e. Ez a közömbösség. Az utálat az egy más dolog. Az utálat könnyebben átfordulhat szerelembe, mint a közömbösség.
5/5 anonim válasza:
Hát, ha sokat veszekedtetek, meg egymásnak sokat keresztbe tettetek, EZ NEM A SZERELEM JELE... max az önző érzelmeké..
Nem biztos, hogy egymáshoz valók vagytok, ha ezt hoztátok ki egymásból és a kapcsolatból.
Csak azért akarsz vele lenni, mert igazából csak őt ismered, mint pasit. Szerintem keress mást, és bátran ismerj meg más pasikat is, nagy valószínűséggel jobb kapcsolatba fogsz csöppenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!