Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kéretik a csajok ennyire magukat?
Szerintem túlliheged a dolgot... Ha beszélni akarsz valakivel, egyszerűen írj rá. Ha örömmel fogadja, akkor legközelebb is, ha nem, akkor sz*rd le. Ha meg akarsz valami konkrétat, akkor mond meg neki(k), mert lehet, hogy meglep, de a csajok sem gondolatolvasók.
És ha az "Eljönnél velem valahova?" kérdésre "Igen!" a válasz, akkor szerintem a Te dolgod lenne megmondani, hogy hova / mikor, mert Te kérdezted Őt.
mit kéne tenned? felejtsd el az msn-t. teljesen komolytalan. de tényleg, most hogy valaki írogat msn-en? még talán el is flörtölgetek vele, aztán elfelejtem. az msn semmit nem jelent, semmit. menj emberek közé és próbáld felcsípni. amúgy egy csomóan azért nem írnak rá a másikra, mert akkor úgy éreznék, h ők futnak a másik után. a lányoknak meg nem illik kezdeményezni, mert akkor: mindenkire rámásznak/ k'rvák.
szóval, vagy tessék megszokni, hogy a legtöbb lánynak udvarolni kell, vagy fizess a szexért.
Én is 18 éves vagyok, lány. Van most egy srác, akivel párszor randiztam. Ő is ezt játssza, amit te, és nagyon idegesít már. Eleinte írt sms-t, rámírt msn-en, elhívott randira, tehát mindig kezdeményezett, de most már mintha várná, hogy én keressem állandóan. De kezdek beleunni. Szerintem a fiú dolga a lányt keresni, ha kell neki a csaj, küzdjön meg érte. Nem is értem ez a srác is hogy várja el tőlem. És ha nem írok neki, még majdnem meg van sértődve. Én meg nem szeretnék egy fiú után sem futni, nem akarom, hogy könnyű prédának tartson. A vége pedig az lesz, hogy megunom, amit csinál, és hagyom a francba. Ha nem látom, hogy kellek neki, és nem hajlandó tenni értem valamit, keressen mást... Ennyi. Szóval szerintem jobban tennéd, ha nem rinyálnál, igenis vannak normális csajok, csak ki kell őket érdemelni! Nem azt mondom, hogy hozd le nekik a csillagokat, de igenis neked kellene kezdeményezni a találkozásokat, a beszélgetéseket! Egy csajtól ezt ne várd el! Attól, hogy keresed őt, nem leszel sem papucs, sem hasonló, inkább csak látja a lány, hogy kell neked... Úgyhogy hajrá!
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!