Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szégyellnéd ha kínai vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szégyellnéd ha kínai vagy japán barátnőd lenne?

Figyelt kérdés
2010. máj. 25. 19:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Fogalmazzunk úgy ázsiai. Amúgy nem szégyellném, én ebben nagyon nyitott vagyok. Sőt inkább örülnék neki. Nagy álmom, hogy ázsiai feleségem legyen.
2010. máj. 25. 19:41
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszenek a keleti lányok, és ebben nem látok szégyellnivalót, így azt sm szégyellném, ha kínai, japán, tajvani, etc. lánnyal járnék.
2010. máj. 25. 19:42
 13/21 anonim ***** válasza:
Én se szégyellném, olyan kis arik. :D
2010. máj. 25. 19:50
 14/21 anonim ***** válasza:

Ezen nincs mit szégyellni. Sőt, akinek japán barátnője van az büszke is lehet rá.

Mert egyébként a japán lányok alapvetően nagyon szégyenlősek, és elég nehéz közeledni hozzájuk.

2010. máj. 25. 19:51
 15/21 anonim ***** válasza:
Bár én lány vagyok, de úgy gondolom ezen nincs mi szégyellni való. Bár a Japánok sokkal közelebb állnak a szívemhez, mint a Kínaiak. Szerintem a Japán lányok nagyon szépek, és a Japánok szeretnek minket :)
2010. máj. 25. 19:57
 16/21 anonim ***** válasza:

Távol-keleti barátnőm van, szerintem sokan irigykednek, pedig nem tudják, milyen egy tradicionális kínai család.

Szigor, szülők mindenbe beleszólhatna és a gyerekeknek eszükbe se jut ellenkezni, pénzcentrikusság (a kultúrájuk ilyen, félnek a szegénységtől, akkor is, ha gazdagok), nem esnek le nekik poénok úgy, mint nekünk, egyáltalán nem olyan kislányosak, mint amilyennek kinéznek, hanem nagyon határozottak, céltudatosak, karrieristák. A családcentrikusság nem olyan, mint Európában, nem a szeretetről szól, hanem inkább egy szövetség, szigorú szabályokkal.

Én is meglepődtem, mert egy kis szerény ázsiai lányra számítottam, de a valóság nagyon messze áll ettől.

De nekem jobban tetszenek, mint a magyar nők. Viszont nagyon mások, ha tradicionális a családjuk. Ha már itt születtek és liberálisabban nevelkedtek, akkor nem különböznek a magyar lányoktól.

Szóval szégyellni nem szégyellem, csak nem olyan, mint azt sokan elképzelik.

2010. máj. 25. 19:59
 17/21 anonim ***** válasza:
19:57 a japánok mindent szeretnek, ami európai vagy amerikai, mert náluk az a menő. Ahogy nálunk a japán dolgok.
2010. máj. 25. 20:01
 18/21 anonim ***** válasza:
19:59: Ezt csak igazolni tudom,ez biza így van..Konkrét példákat nem akarok mondani,mi megy náluk,de legyen elég annyi,hogy nagyon durva dolgok.A szegénységtől való félelemre viszont itt egy példa: Az anyja azért nem helyesli a kapcsolatunkat,mert már rögtön elkönyvelt magába,hogy én egy szegény ember leszek,mint a magyarok többsége..Na,azért szívesen beolvasnék neki egyszer,miért is megy nálunk a szegénység!
2010. máj. 25. 20:10
 19/21 anonim ***** válasza:

"19:57 a japánok mindent szeretnek, ami európai vagy amerikai, mert náluk az a menő. Ahogy nálunk a japán dolgok."

Nem egészen, a magyarokat különösen szeretik. Azt tartják, hogy rokonnépek vagyunk velük, csak másfelé vándoroltunk. Itt egy példa, hogy ahogy megtudta a karatemester, hogy magyar a cserediák, beengedte a dojo-ba, pedig másokat sosem szoktak. Most volt a Japán állami TV-ben egy többrészes ismeretterjesztő műsor a rovásírásunkról.

2010. máj. 25. 20:19
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem rasszizmusból, de számomra csúnya minden nem európai lány... :S Szóval nem szégyelném, mert össze sem jönnék vele. Amúgy meg, ha te olyat akarsz, akkor lelked rajta..
2010. máj. 25. 23:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!