Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyellnéd ha kínai vagy japán barátnőd lenne?
Ezen nincs mit szégyellni. Sőt, akinek japán barátnője van az büszke is lehet rá.
Mert egyébként a japán lányok alapvetően nagyon szégyenlősek, és elég nehéz közeledni hozzájuk.
Távol-keleti barátnőm van, szerintem sokan irigykednek, pedig nem tudják, milyen egy tradicionális kínai család.
Szigor, szülők mindenbe beleszólhatna és a gyerekeknek eszükbe se jut ellenkezni, pénzcentrikusság (a kultúrájuk ilyen, félnek a szegénységtől, akkor is, ha gazdagok), nem esnek le nekik poénok úgy, mint nekünk, egyáltalán nem olyan kislányosak, mint amilyennek kinéznek, hanem nagyon határozottak, céltudatosak, karrieristák. A családcentrikusság nem olyan, mint Európában, nem a szeretetről szól, hanem inkább egy szövetség, szigorú szabályokkal.
Én is meglepődtem, mert egy kis szerény ázsiai lányra számítottam, de a valóság nagyon messze áll ettől.
De nekem jobban tetszenek, mint a magyar nők. Viszont nagyon mások, ha tradicionális a családjuk. Ha már itt születtek és liberálisabban nevelkedtek, akkor nem különböznek a magyar lányoktól.
Szóval szégyellni nem szégyellem, csak nem olyan, mint azt sokan elképzelik.
"19:57 a japánok mindent szeretnek, ami európai vagy amerikai, mert náluk az a menő. Ahogy nálunk a japán dolgok."
Nem egészen, a magyarokat különösen szeretik. Azt tartják, hogy rokonnépek vagyunk velük, csak másfelé vándoroltunk. Itt egy példa, hogy ahogy megtudta a karatemester, hogy magyar a cserediák, beengedte a dojo-ba, pedig másokat sosem szoktak. Most volt a Japán állami TV-ben egy többrészes ismeretterjesztő műsor a rovásírásunkról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!