Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ha a férfi inkább tv-t néz, mint hogy a sokáig elmaradt sexet átélje?
Figyelt kérdés
--Több mint egy fél éve vagyunk együtt a párommal együtt lakunk de a sex kimaradt mivel akadályozta a védekezés.Egy hete elkeztem szedni egy fogamzásgátlót és itt lett volna a nagy alkalom de a párom azt mondta hogy fáradt.Úgy tettem mint aki alszik és azt vettem észre hogy a párom tv-t néz és bort iszik.Szerintem már nem szeret.Segitsetek mert imádom őt de arra készülök hogy elhadjam örökre.Miért van ez?Ő vett rá hogy szedjek fogamzásgátlót és többször is rizikóztunk mert annyira kivánt akkor most mi a baj?2008. okt. 20. 11:08
1/4 anonim válasza:
Lehet, hogy tényleg fáradt. Amúgy gumi, vagy kúp? eddig miért nem használtátok? Esetleg megszakításos módszer.
Egyébként, ha én pl alkohol iszok, akár csak egy pohárkával is, nem áll föl -.-
2/4 anonim válasza:
Lehet hogy tényleg nagyon fáradt volt és csak egy kis pihenésre és szórakozásra vágyott mikor hazaért szóval ez még igazán semmit sem jelent. Próbáld letámadni ma akár mikor hazaér :).
Egy alkalom után nehogy már azon gondolkodj hogy elhagyod
3/4 anonim válasza:
NE csinálj ebből drámát, ha fáradt akkor fáradt és kész. Attól függetlenül nézheti a tévét. Ne magyarázz be semmit a szavai mögé, főleg ne olyanokat hogy nem szeret és elhagyod meg miegymás női hisztéria.
4/4 anonim válasza:
ha ez egyszer történt meg, akkor semmi okod az aggodalomra. nyugodtan lehetett fáradt a párod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!