Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Miért nem vesztek gyakrabban virágot a párotoknak, miért nem vagytok képesek 1-2 szállal néha meglepni a másikat csak úgy?
Attól függ.
Én magamtól nem vennék virágot soha, mert nincs szükségem ilyen jelképekre, nekem nem jelent semmilyen pluszt. Nincs semmi, amit ne tudnék nélküle ugyanúgy kifejezni.
Ugyanakkor azt is tudom, hogy a virág lehet csak simán egy kedves gesztus is, különösebb ok nélkül. Ezért alapból úgy állok hozzá, hogy nagy ritkán veszek.
Viszont azt is tudom, hogy a párom nagyon szereti a virágokat és szeret ilyesmit kapni, úgyhogy gyakrabban veszek virágot neki, mint ahogy magamtól alaphelyzetben tenném. Ennyi.
Ha te nem kapsz elégszer virágot, akkor az azért van, mert:
1. neked van rá igényed, a párodnak nincs. Viszont nem fejezed ki az igényedet, hanem azt hiszed, hogy gondolatolvasó. De sajnos nem az, ezért nem kapsz elégszer virágot. Ha ez a helyzet, akkor ne légy butuska, értesd meg vele, hogy mit szeretnél, mi esne jól. Kommunikáció.
2. neked van rá igényed, a párodnak nincs. És ő ezt tudja is, de mégsem vesz neked valamiért több virágot. Ez esetben vagy megpróbálod ügyesebben meggyőzni, vagy így jártál. Vagy te engedsz az ő igényeinek.
Azt is érdemes végiggondolni, hogy miért akarsz virágot kapni. Mit jelképez, mit jelent ez számodra? Megkapod-e más formában ezeket a párodtól?
Te mit veszel neki csak úgy?
Mielőtt elvárásaid vannak, tessék teljesíteni is, cica. ;)
Egyébként nekem nem kell, hogy semmit vgyen, anélkül is szeretem és ő is engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!