Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire gáz (ami manapság egyre nagyobb divat) hogy kis 15-16 éves tinicsajok 10 évvel idősebb 25 év körüli pasikkal járnak?
Ilyesmi korkülönbséggel, ez a videó a szemléltetés
https://www.youtube.com/watch?v=M2eEq6mFgns
Aranyos pár, 2-3 év múlva meg már kutyát nem fogja érdekelni a korkülönbség.
Ha kibír annyit a kapcsolatuk. Ha meg nem, akkor mivan?
Mintha a felnőtt emberek egy életre választanának párt :D
Akkor volt kapcsolatuk, pár élmány, tapasztalat, ennyi.
Foglalkozzatok a saját dolgotokkal, meg a kis mintatanuló lányotokkal, aki 99%-át el se mondja miattatok, hogy miket csinál :D
# 21
Ez igaz.
Az ilyen szülők hiszik el a legjobban, hogy milyen kis példamutató gyerekük van, közben meg annyit értek el ezzel a viselkedéssel, hogy semmit nem mondd el a gyerek otthon az anyjának és nem őszinte. Ismerek jó pár ilyen lányt, aki amikor azt mondja, hogy a "barátnőjénél alszik" az az esetek 99%-ban biztos, hogy nem azt jelenti. :D
Amig a 20-25 kozotti izmos fiatal fiuk megmaradnak nekem,addig nem baj.
N
Gáz. Mondom ezt úgy, hogy anno nekem is az ilyen korúak tetszettek, inkább azért, mert vmivel érettebb voltam a korosztályomnál, és iszonyat gyerekesnek tartottam a korombeli srácokat. De. Voltam annyira érett is, hogy belássam azt, hogy egy 23-25 vagy + évesnek meg valszeg nem én leszek az igazi szellemi társ, és ha érdeklődik, akkor nem olyan okból.
Ezért tartom inkább gáznak, mert az a 25 éves, aki egy akár érettebb 16 éves szellemi szintjén van, és benne TÁRSAT talál, az nem nőtt még fel, éretlen, és abból később csak a baj van. Vagy van a másik verzió: él egyik napról a másikra, felelősséget nem akar vállalni, a korabeli lányoknak ez nem pálya, egy 16 évest meg könnyebben el tud varázsolni, és akkor van ingyen szűk puni. És ami a pláne, hogy az a 16 éves, aki ilyenbe belemegy, az nem annyira érett, mint amilyennek gondolja magát. És meg fogja szívni.
# 24
Szépen kitaláltál egy történetet ami a teljesen szélsőséges példát mutatja és amivel tudod az álláspontodat igazolni.
A pedofilizmus fogalmával meg te is addig dobálózol, amíg fel nem jelent valaki jóhírnév megsértése és becsületsértés végett.
# 27
Mintha ez ilyen egyetemes törvény lenne, hogy minden 16 éves éretlen, és minden 20 év feletti lány érett és nem lehet buta és naiv.
Közben sok 20 éves lánynak a szoli, műkörömig terjed az életcélja, és sok 16 éves lány értelmesebb náluk.
Testileg? Nézz már rá a mai tinilányokra.
Én ezt nem tudom felfogni, hogy embereknek miért fáj ennyire, hogy két ember együtt van és boldog, és helyettük is keresik a kifogásokat, hogy miért rossz kapcsolatuk. Nektek komolyan ennyire keserű az életetek?
A 16 éves még nagyon tapasztalatlan, érte a szülő felel.
20 fölött az emberek már saját magukért felelnek, jóval több tapasztalattal rendelkeznek, mint a 16 éves kisgyerekek.
Az, hogy sok 20-as csajnak a műköröm, szoli a fontos, az az ő döntésük. Az őket minősíti, már nem lehet felelősségre vonni a szülőket. Azonban egy 16 éves kisgyerek mögött még ott vannak a szülők is. Ők még tapasztalatlanságból követnek el tudattalanul hibákat.
A 20 fölöttiek meg tudatosan.
Egy 16 évesnek meg milyen világmegváltó céljai vannak? Max eljutni a fősuliig, és azt teljesíteni.
A kérdésről alkotott véleményemet meg a 2. válaszomban kifejtettem.
# 29
Tiéd a 2. válasz? Az igen!! :DDD
És te magad miért nem tartod be? :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!