Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretem még? Mostanában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem még? Mostanában sokszor gondolkodom rajta, h mit érzek a férjem iránt.10 éve vaunk együtt és nekem szexuális téren ő volt az első pasi az életemben.

Figyelt kérdés
Már van egy 3 éves kislányunk is.Nagyon jó apa, sokat törődik a lányunkal, de én már egy ideje úgy érzem, h kezdünk távolodni egymástól.Kettesben már nem is tudom, h mikor mentünk el utoljára vhova és ha szóvá teszem, akkor azt mondja, h neki nincs kedve elmenni.A szex sem az igazi sajnos.Nagyon ragaszkodom hozzá, de nem tudom, h mit csináljak, mert vágyom egy kis romantikára és hiányolom köztünk a "bizsergést" is.
2010. máj. 25. 15:23
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

előző vagyok

én pl a párommal most íratok verset magamnak

bármilyen viccesen hangzik, szeretném ha tudatosan kifejezné az érzelmeit és napok óta írogatja 2 soronként :)

ha kell néha kicsit erőszakosan viszem bele a hétköznapokba a szeretetet, romantikát

múltkor vettem neki egy kis szivecskét i love you felirattal és este kiragasztottam a fürdőbe, hogy reggel lássa

azóta én már hűtőmágnes szívecskét is kaptam :) és kikértem magamnak, ,hogy nincs benne, hogy szeretlek és bele írta

tudom, gyerekesnek hangzik, de ez benne a fíling és jé a komoly barátom most szerelmes verset ír nekem...

amúgy 30-on felül vagyunk...

csak próbáltam segíteni.

2010. máj. 25. 16:39
 12/19 anonim ***** válasza:
Hát én az utolsó erőszakosságától inkább falra másznék, de ő tudja. Tényleg nem lehet a sült galambara várni, tenni kell azért hogy újra jó legyen. Először próbálj meg mindent hogy helyreálljanak a dolgok, mert nagyon nehéz gyerekkel elválni, főleg ha jó apa a férjed. Amit te vársz a férjedtől, azt nyújtsd neki, hátha rákap újra a szerelem ízére. És főleg beszélgessetek őszintén, mert anélkül nem lehet igazi egy kapcsolat. Amúgy meg ne gondold hogy egy másik kapcsolatban másképp lenne ez 10 év múlva ha nem teszel érte. Én is elváltam 16 év házasság után, de csak miután mindent megpróbáltam. Hidd el, nagyon nehéz. Nekünk két gyerekünk van.
2010. máj. 25. 18:33
 13/19 anonim ***** válasza:
Szerintem elöszőr próbáljátok meg megoldani, és ha nem sikerül, csak utána kellene a válásra gondolni.Legyetek tekintettel a 3 éves lányotokra, aki hozzá van szokva az apukájához és az anyukájához is.
2010. máj. 25. 21:47
 14/19 A kérdező kommentje:

Sajnos az adok-kapok nálnk nem igazán működik.Már próbáltam, de ez egyre inkább egyoldalúnak mutatkozik.

Sokszor szeretnék menni vhova kettesben, többször is felajánlom, de általában ez is süket fülekre talál.

Hakérdezem, azt mondja, h szeret csak ezt egyre kevésbé érzem.Sok a problémánk mostanában, ezért is lenne jó elmenni vhova, egy kicsit kiszakadni a hétköznapokból, de mindig van vmi kifogás, h most miért nem megyünk.

Nekem meg úgy nem sok kedvem van, hogyha "húzza a száját"!

A válás nem merült fel bennem mint "megoldás" csak már jó lenne egy kis figyelem.

2010. máj. 26. 13:29
 15/19 anonim ***** válasza:
Szerintem beszélj vele őszintén,és vigyél vmi újat a kapcsolatba.
2010. máj. 29. 14:38
 16/19 anonim ***** válasza:
A bizsergés egy idő után eltünik, főleg ha már megszületett a gyermek. Akkor már másról szól egy kapcsolat.Ilyenkor kell, hogy erős legyen a szeretet köztetek és mindent megtegyetek azért, hogy a gyermeketek egy boldog családban növekedhessen fel. Szerintem próbálj a pozitív dolgokra koncentrálni az életedben. Legyél vidám, és sugározz! Tökéletes boldogság nincs, legalább is szerintem. Mindig akadnak nehézségek az életben. De ha te jól érzed magad, azt a férjed is észre fogja venni és felébred a régi vágy. De ha szomorkodsz az nem tesz jót a kisugárzásodnak. Lepd meg magad valami finomsággal, szép ruhával... Sőt, kedveskedjél a férjednek és a gyermekednek is. Adjál sok szeretetet és odaadást. És akkor te is ezt fogod visszakapni másoktól.
2010. máj. 29. 14:53
 17/19 anonim ***** válasza:
A Cindy Cra-t is lehet, unja v.ki ! Meg a Tom Cru-t is !
2010. máj. 29. 15:28
 18/19 anonim ***** válasza:
Szerintem nemkellene otthogynod ot ! Gondolj csak a kislányra ! Probálj meg valami programot osszehozni 2esbe, és a kislányt a nagyszulokre sozni pl egy estére !
2010. máj. 29. 16:57
 19/19 anonim ***** válasza:
Sok kapcsolatban ez a hiba, hogy a párok egymástól elhidegülnek. "nincs kedvem, fáradt vagyok, most nem érek rá" szöveggel zárják le gyorsan a témát. Ilyenkor legtöbbször a férfiakban van a hiba és nem csodálkozok ilyenkor hogy a nők félre lépnek, mert a drágalátos férjecskéjük sz*rik rá, és akik ilyen esetben sem lépnek félre azok tisztelik a párjukat/házastársukat azzal hogy ilyet nem tesznek vele. El kell beszélgetni erről komolyan a pároddal és ne hagyd hogy könnyen lerázzon vagy témát váltson.
2010. máj. 29. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!