Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az igazán különleges ajándék?
Utálom a sablonajándékokat(semmi gravírozás,plüss,ruha,nyaklánc,karkötő, stb....), azon kívül amit tudtam, már mindent kilőttem. Sütit nem rég kapott, azt nem szeretnék. Szex terén is szinte mindent megkap, amit akar, abból újat nem tudok nyújtani. A hobbijához én ajándékot nem tudok (nem merek) venni.
Teljesen döntésképtelen vagyok, elképzelésem sincs, hogy mit adhatnék neki, pedig nagyon szorít a határidő. Kérlek segítsetek. Köszönöm.
Ácsi!
Te ki vagy? Ő kid?
Azért nem mindegy, hogy anyukádnak, a pasidnak vagy a csajodnak javasolunk-e ajándékot :)
Pedig szerintem a gravírozás sem unalmas... legalábbis nem minden alkalomra ezt elsütve. Én nem a különlegességre, inkább a személyességre figyelnék, ha ajándékkal készülök! Gondolj csak bele, te mely ajándékaidnak örültél eddig, amiket kaptál? Miért tetszett?
Sokkal értékesebb egy ajándék, ha süt róla, hogy odafigyeltek a kiválasztásánál. Saját készítésűnél pedig még inkább.
Eddigi néhány ajándékom: karóra, öv, sétahajókázás, gravírozott karlánc, könyv...
Én a helyedben megpróbálkoznék azzal a bizonyos hobbijával...
Fiúnak vagy lánynak? Mozijegy, színházjegy, meccsre jegy, a kecskeméti repülőnapra jegy, ahova ketten mennétek el.
14.36 Valószinűleg nem apukámmal szexelek:P
Barátomnak(szóval lány vagyok:) ) szeretnék valamit...
és bocsánat, de semmi képp sem gravíroztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!