Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbánnám később, ha a fiatal páromat lecserélném egy nála kétszer idősebbre?
Valószínűleg meg. Nem rögtön, hanem amikor majd előjönnek a hibái.
Nem feltétlenül, inkább csak más fajta rigolyái vannak egy idősebbnek, mint egy fiatalnak.
14-es, én is hasonlóra gondoltam.
Sőt lehet abban is igazság, hogy a nagy korkülönbség miatt mindig más életszakaszban leszünk...
Szám szerint hány évest hány évesre?
Kérdésre: igen, teljesen más berögzült szokásai vannak már egy idősebb embernek, amikhez ragaszodik. És túl van már azokon, amiken te még nem. Ez idővel ki fog bukni.
Amit leírtál az alapján nem lehet véleményt mondani (mondjuk több ismeret alapján sem).Maga a kor nem annyira mérvadó, nem lehet kimondani,hogy egyértelmű az,hogy egy idősebb pasinak több a rigolyája mint egy fiatalnak.
Én -nő vagyok- fordított helyzeten gondolkodtam,de rájöttem,hogy a jelenlegi pasim aki hozzám hasonló korú sokkal higgadtabb, megfontoltabb, törődőbb mint egy jóval fiatalabb. Bár minden kornak megvan az előnye/hátránya.
A Te esetben az a lényeg amit már egy hozzászóló leírt: mivel a gondolatodban megfordult az,hogy elhagyd a jelenlegi párodat azt érdemes előbb átgondolni,hogy azt a kapcsolatot egyáltalán érdemes-e tovább fenntartani.
A másik pasi ezt követően jöjjön a képbe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!