Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs közöttünk semmi szexualitás. Mit tegyek?
2 éve vagyunk együtt, 22 évesek vagyunk.
A barátom előttem egy vadmacskával volt együtt, az exével napi 3x csinálta, biztos tudott valamit a lány.
Aztán jöttem én, szűz kislány a képbe. A párom előtt negatív élményeim voltak(nem feküdtem le mással). A lényeg, hogy nagyon gátlásos voltam, de tenni akartam ellene.
Aztán kezdődtek a problémák.
Eleinte 10 perc után majdnem elsült. Akármit csinált, izgult, és közölte, hogy olyan ez az egész neki, mint valami feladat, ahol teljesítenie kell, és izgul, és sose volt még ilyen helyzetben, mert hogy eddig ő egy szexkirály volt.
Aztán elkezdte az óvszerre fogni, hogy ő amiatt nem tud teljesíteni, és volt, hogy abba kellett hagynunk a szexet mert lelankadt neki az óvszertől.
Utána jött, hogy én egy fadarab vagyok.(Igyekeztem mozogni, jól csinálni dolgokat, mondani, mi hogy jó).
Aztán mondta, hogy közöttünk nincs meg a szenvedély, utána meg, hogy nem vagyok "rosszkislány".
Most ott tartunk, hogy egy hete semmi szex. Egy csókot nem kapok.
Ugyanakkor ezen felül minden tökéletes. Rengeteg programra eljárunk, napi 3-4x hív, ha nem vagyunk együtt, szerelmes sms-eket ír, mindig velem akar lenni, minden nap találkozni akar, ajándékokkal halmoz el, tehát nem lehet mondani, hogy nem szeret. A barátainak úgy mutat be, mint élete párját.
Viszont én nem érzem magamat nőnek. Nem tudom hogy lehetne ezt megoldani. Ha meztelenül fekszem mellette, nem izgul fel. Folyton mondja, hogy szexizzek neki. Nem tudom mi az, hogy szexizni. Nem simogathatom, nem adhatok neki csókokat a nyakára, mellkasára, szerinte az undorító.
Régen, előttem ő ezeket a vad lányokat szerette. Lehet csak nem izgatom?
Kérlek segítsetek. SOsem voltam még ilyen helyzetben. Olvasgattam hasonló kérdéseket a neten, de ilyennel még nem nagyon találkoztam.
Lol.
A pasid egy igazi komplexusos szűz fiú. Persze ezt szégyellte, így jött a vadmacska meséje, most meg mindent elkövet, hogy a saját nyomoráért téged tegyen felelőssé. Ehhez a legjobb modszer pedig az önbizalmad teljes porba gyalázása, hisz csak te lehetsz a felelős mindenért, örulj, hogy egy ekkora hím egyáltalán leáll veled.
Ez egy klasszikus mérgező kapcsolat, addig változtass (így-vagy úgy), amíg marad benned egy szem önbizalom
ui.: a 12-höz.
Volt egy párom, aki ugyanilyen párt fogott ki. Évekre volt utána szüksége, amíg ismét vonzó nőnek tudta magát érezni. Hidd el, ha húzod az időt és nem lépsz ki ebből a játszmából gyorsan, akkor sokkal sokkal nehezebb lesz lábraállnod
Egy ügyetlen kezdő, aki azzal a hazugsággal leplezi, hogy szexkirály, meg vadmacska napi 3-szor.
Emlékeim szerint pont ilyen gátlásos és béna voltam amikor belekezdtem a szexbe, a fiúknak is kell egy jó idő és sok alkalom, míg kb. elfogadható szintre jutnak.
VELED a világon semmi baj, mert legalább őszinte és nyitott volnál - hagyd azt a kis bénát
Ha már ebben is hazudik, mi jó lehet ebből?
Hűűűű, itt nem veled van a gond, hanem a kedves barátod hazudik neked!
Csak mert valójában messze nem olyan király az ágyban, és a saját hibáját próbálja így palástolni, hogy megpróbálja a te hibádnak beállítani.
Én is szűz voltam, amikor anno összejöttem a barátommal.
Mégis sokkal jobb volt velem a szex és 1-2 póz, mint az előttem lévővel pl., nem is akarta akkor elhinni, hogy tényleg szűz voltam szinte.
A te barátod meg valójában béna az ágyban, nem volt neki az ágyában vadmacska, és el ne hidd már, hogy veled van a baj.
A szexizés pl konkrétan az, amit csináltál, de valami baja van az biztos, ha szerinte a "nem adhatok neki csókokat a nyakára, mellkasára, szerinte az undorító. "...
Ez hogy mondjam, nem normális egy húszon éves srác esetében.. Agond nem benned lesz.
A hamar elsülés, nem áll fel- nálunk is volt hasonló az elején, de csak mert nagyon izgult az én barátom is, és eszébe nem volt engem hülyének nézni és az én hibámnak beállítani..( nem si hittem volna el)
NA mindegy, a lényeg, hogy rossz megoldást választott a probléma kompenzálására, minden esetre nekem ez rohadt a negatív jellemvonás, hogy mindezek után még téged hibáztat konkrétan és építi le a magabiztosságod.
Tudod néhány egyed ezt csinálja, hogy fokozatosan leépíti a saját barátnője önbizalmát, csupán azért, hogy a saját kisebbségi komplexusát, hibáit ne vedd észre. Pedig ha jobban mögé látnál a dolgoknak...
Szóval erre figyelj, az ilyen típus számomra elég negatív és nem tartanám megfelelő társnak. Ne engedd leépíteni az önbizalmad. Olyat keress, aki hercegnőként is kezel,és eszébe sem jut téged negatív színben feltüntetni, ha probléma van, akkor azt ketten kell megodlnai, de nem így, hogy próbál elhízni téged...
Ez rossz előjel, mert könnyen lehet, hogy a későbbi problémáitokat is így fogja majd megoldani.
NA de ezt csak kitérőképp, nem épp erre vonatkozott a kérdés, de gondoltam az ilyen jellemre is érdemes odafigyelned, hogy nyitva legyen a szemed a későbbiekben.
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!