Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátommal 3hete szünetet tartunk, de felbukkant egyrégi ismerősőm. Hűséges típus vagyok de ha szünetelünk és ha lefekszem mással az megcsalás?
Ha már 3 hete szünetet tartotok, és ennek ellenére nem ő hiányzik, hanem egy másik pasi ágyában akarsz henteregni... Akkor sajnálom, de eleve nem sok értelme van folytatni a kapcsolatot.
Szerintem is úgy lett volna a korrekt, hogy szakítotok, nem ezt a 'szünet' dolgot erőltetitek.
21/L
Szünetet a kisgyerekek tartanak, ennyi a vmnyem.
Szakítsatok, de ne hülyéskedjetek már, mint a dedóban :D
"Hűséges típus vagyok de ha szünetelünk és ha lefekszem mással az megcsalás?"
Ez olyan mintha azt kérdeznéd, hogy az otthoni két szex közötti szünetben átmész máshoz is lefeküdni, és az baj-e.
Ha igazat mondasz, és hűséges vagy akkor a kapcsolat lezárásáig hűséges vagy.
A szünet azt jelenti, hogy nem változik semmi, csak nem találkoztok (még "szeretitek" egymást), és fent akarjátok tartani az eddigi kapcsolatot.
Persze ez attól is függ, hogy egymással mit fogadtok el szünetként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!