Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jöjjek vele össze most vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jöjjek vele össze most vagy várjam meg amíg lefogy?

Figyelt kérdés
Van egy lány, több mint egy hónapja ismerkedtünk meg, nagyon egyhullámhosszra kerültünk. nagyon jól érzem magam vele, kedves, vicces, okos, intelligens, megvan a vonzalom minden, csak van rajta egy jó 20 kg súlyfelesleg. Sportol és diétázik, de valami a petefészkével van és jövő hónapban műtik meg. Nem mondtam neki h zavar a súlyfelesleg csak h én barátkozni akarok csak. Viszont múltkor egy helyen buliztunk és láttam h bejön más pasiknak is, és félek hogyha nem jövök vele most össze akkor összejön mással, de az előző barátnőim meg mind vékonyak és sportosak voltak és elég furán jönne ki ha összejönnék egy duci lánnyal.
2017. aug. 13. 18:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Gondolod, hogy két hónap, és pikkpakk lefogy? Ráadásul úgy, hogy a bőre is feszes marad?

Vagy úgy, hogy majd egy évig petrezselymet árul, hogy ha lefogyott, és hajlandó vagy vele szóba állni, akkor szingli legyen?

Te addig vársz? Vagyis te se jössz össze mással? Vagy de, csak azt nem mondod el a csajnak, hogy ő csak addig kell?

Tudod mit?

Maradj távol szegény lánytól! Jobbat érdemel!

Egyébként nyugi, nagyon sok pasinak bejön a duci alkat, lesz aki így is elfogadja.

2017. aug. 13. 18:46
 12/19 anonim ***** válasza:
20%

Nekem is van egy pont ugyanilyen csaj ismerősöm, nagyon jóban vagyunk, meg nagyon egyformán gondolkodunk, nagyon egy hullámhosszon. De nekem soha meg se fordult a fejemben, hogy összejöjjek vele, mert egy dagadék muffal soha nem tudnék kefélni,mert undorítónak találom, fel se állna rá a farkam.

Szóval nem is értem, minek gondolkodsz ezen, hogy összejöjjél-e vele, ha nem tetszik.

2017. aug. 13. 18:51
 13/19 A kérdező kommentje:
Lefeküdtünk már.
2017. aug. 13. 18:52
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

"Lefeküdtünk már."

Tehát megdugtad, arra jó volt, de kapcsolatra nem kéne, denehogymá mással összejöjjön.És még a nők a bonyolultak...😃

2017. aug. 13. 18:57
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hagyd békén ezt a lányt, a soraidból simán kiolvasható, hogy szégyellnéd őt a súlyfeleslege miatt... Ez elég szemét dolog meg ahhoz méregetni, hogy előtte milyen barátnőid voltak.. Akkor keress magadnak egy vékony csajt, ő meg majd talál egy olyan férfit, aki így fogja szeretni őt ahogy van!!! :-)
2017. aug. 13. 19:23
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

"csak h én barátkozni akarok csak" vs. "lefeküdtünk már"

Te így barátkozol??? 20kilót nem fog tudni pikkpakk leadni, nagy eszűkèm, az minimum egy èv!!

Addig csak kúrogatni akartad!??? Talonban tartani, hátha èrdemes lesz arra, hogy megjelenjen veled??

2017. aug. 13. 19:34
 17/19 anonim ***** válasza:
8%

Várd meg, míg lefogy.

Ha elviszik, hátnabumm... Legfeljebb valakinek lesz egy bámikor elhízható csaja.

Ahogy senkit se hat meg, ha pölö te épp lefele teszed a piát, úgy neked sem kell meghatódni egy fogyókúrázó dagadtól sem.

2017. aug. 13. 19:52
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Megdugni jó volt, de felvállalni már ciki? Aaaannyira tipikus pasi gondolkodás. :) Kinek akarsz barátnőt, magadnak vagy a társadalomnak?

Ezen gondolkodj el, hátha később is összesodor az élet ilyen nővel, vagy akinek esetleg más hibája lesz. Mikor már kicsit érettebb leszel, és mondjuk a leendő feleségedet keresed, nem ezek a dolgok fognak számítani, de ezt a lányt most hagyd, nem lenne őszinte kapcsolat.

2017. aug. 13. 20:02
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha te neked az számít,hogy "jaj,csak a környezetem le ne szóljon,mert nem egy Barbie-baba sheggét fogdosom",jobb is,ha nem veled jön össze.

Hidd el,jobban járna olyan csávóval,aki nem csak tipp-topp formában fogadja el.Momentán én is fogyókúrázok,de egy csávó ne azért akarjon velem összejönni,mert jól nézek ki lefogyva,hanem mert szimpi vagyok neki piknikusan is.Mi van,ha mondjuk komolyabbra fordul a dolog és kisbabát vár?Megcsalod a háta mögött egy vékony nővel?

Szerintem inkább spórolj össze egy robotqrvára,amit olyan szabhatsz,amilyenre csak akarsz.Igaz,sokat kérnek érte,de nem hízik meg,nem ereszkednek meg a mellei szoptatás után,italra se kell meghívni,na meg őt se áltatod,az se utolsó szempont.

2017. aug. 14. 03:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!