Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megbántott a barátnőm, mire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbántott a barátnőm, mire azt mondtam neki hogy a legnagyobb ballépésem volt megismerni őt. Azóta nem érem el. Túlreagálja ugye?

Figyelt kérdés
Ez ilyen női hiszti? tényleg nagyon megbántott!
2017. aug. 13. 00:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
91%

Nem hisztizik. Szakított.

Tökéletesen érthető.

Ha nem gondoltad komolyan, csak meg akartad bántani, akkor ezt most jól elb.tad.

2017. aug. 13. 08:37
 12/16 anonim ***** válasza:
89%

Nem reagálja túl. Erre a kijelentésre minden épeszü nő fogja magát és ott hagy.

Nem tudom mivel bántott meg annyira, de sosem az a megoldás, hogy akkor vissza bántjuk a másikat valami ócsmánysággal (mert ez az volt). Ha meg komolyan gondoltad, akkor mi a probléma?

2017. aug. 13. 08:58
 13/16 anonim ***** válasza:
55%
Mivel bántott meg?
2017. aug. 13. 13:11
 14/16 anonim ***** válasza:
68%

Igaza van, én is kidobtalak volna.

Bunkó, szemét megjegyzés volt, és bármennyire is megbánt a másik, akkor SEM mondunk neki ilyet - vagy vállaljuk a következményeket.

Mi is van, hogy összekapunk a párommal, de kis idő után megbeszéljük, hozzátéve, attól, mert vitáztunk, szeretjük egymást.

2017. aug. 13. 17:03
 15/16 anonim ***** válasza:
60%
Csodálkozol? Én nem tenném de szerintem hagyd talán megenyhül ha szeret de soha nem felejti el lesz még a fejedhez vágva.
2017. aug. 13. 17:25
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
Attól függ, milyen megbántásra reagáltál így. Arra, ha azt mondja, Józsi izmosabb, mint te, vagy egy adott helyzetben nem viselkedtél szerinte férfiasan (pl. anyukád bántotta, és elsunnyogtál ahelyett, hogy megvédted volna) durva túlreagálás volt, és ilyen esetben jogos. Ha durva bántalmazás volt, arra is azért túlreagálod, ha ezt nem gondolod komolyan... de ebben az esetben én tudtam volna, hogy csak dühödben mondod, és megbeszéljük.
2017. dec. 12. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!