Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan sertodtem meg?
Kövezz meg, de nekem az jön le, hogy megörült a váratlan ismerősöknek. Úgy lehetett vele, hogy nem hagy faképnél, mert veled ott voltak a haverjaid.
Ha csak ketten lettetek volna és otthagy, akkor jogos lenne, hogy haragszol, így viszont nem értem, mi a probléma.
31/n
Nem igazán értem a problémádat.. Elmentek kocsmázni, ő összetalálkozik az ismerőseivel, becsatlakozik hozzájuk, téged nem egyedül hagy, hisz te is haverokkal vagy, majd 20 perc után már el akarod rángatni haza, mert jól érezte magát és mert állításod szerint kicsit részeg volt?? Mi van??
Meg azon problémázol, hogy kikísérte az ismerősét a villamoshoz, ami kb 10 perc volt és neked nem jelentette be? Meg hogy nem a seggedben állt, mint a pincsi kutya végig, hanem beszélgetett az ellenkező nemű ismerőseivel is?
Ezt alaposan túlreagálod, szerintem is vegyél inkább magadnak egy kutyát, az majd engedelmeskedik neked és végig a lábadnál lesz...!!
Neked kéne máshol kiélned magad és nem hisztériázni a semmin, mint egy óvodás kislány.. :D
Az már a te magánügyed, ha nem olyan választ kaptál, ami nyugtatja a lelkedet. Nem csinált semmi tragikusat a barátnőd, többen is megírtuk, de nyugodtan vergődj még rajta kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!