Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan sertodtem meg?

Figyelt kérdés
Tegnap voltam kocsmazni a haverokkal, baratnom is elkisert. Az a helyzet, hogy o ott osszefutott valami lanyismerosokkel, akikkel fiuk is voltak, igy o az ismeroseihez tarsult kicsit. Amikor odamentem hozza 20 p mulva, ledobbentem, hogy mar kicsit reszeg, es valamelyik srac veletlen raontotte a piajat. Haza akartam vinni, de ellenkezett es megint hozzajuk csatlakozott. Kesobb azt lattam, hogy felkelt es elindult valahova, ot kovette egy srac aki mellette ult. Na 5 perc utan felalltam, es elkezdtem keresni, mosdoban nem volt, sehol nem lattam. Egyik ismerosomet aki a bejaratnal ult azt mondta, elment egy lannyal es ket fiuval. Ugy 5 perc mulva megjelent a bejaraton egyedul, es mondta egy ismeroset kiserte el a villamoshoz. (Kerdeztem a sracokrol, azt mondta ok a pulthoz mentek.) Kesobb kiderult, hogy elvileg lany ismerost kisert el. Haza akartam vinni, de nem nagyon akart tovabbra sem, es vagy 100x elmondta, hogy mennyire fontos vagyok neki es szeret, es tenyleg nem csinalt semmit. Mondtam oke, igy maradtunk meg egy orat kb. Abban az egy oraban en js betarsultam a haverjaimmal a tobbiekhez, es nagyon felidegesitett a baratnom. Ahelyett hogy mellettem allt volna, sokszor arrebb ment mas sracokkal beszelni, eleg kozelrol. Vegen alig tudtam elhuzni az egyik gyerektol annyira maradni akart, de nekem nagyon betelt a pohar. Hazavittem (nem ittam alkoholt), es ott szomorkodott nekem vegig, hogy mi a bajom, ne legyek ra merges stb. Kerdezte is, ugye nem fogok vele szakitani, mert nagyon nem akarja, hogy elvaljanak utjaink. (Elvileg mar nem volt reszeg, mert keveset ivott, csak jol megerezte, mert honapok ota nem fogyasztott alkoholt..) Viszonylag friss a kapcsolat, masfel honapos, de nagyon eretlen nokent viselkedett, nem gondoltam volna, hogy ilyen. Pedig o szokott engem felteni mindig, hogy ne mas lanyt talaljak. (Teljesen alaptalanul, mert en alig beszelek mas lannyal) Mt csinaljak? 20 evesek vagyunk
2017. aug. 12. 16:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
9-es, 5-ös vagyok, tökéletesen igazad van. Az általam említett megoldással viszont csírájában el lehetne fojtani az ehhez hasonló problémákat.
2017. aug. 12. 17:29
 12/18 anonim ***** válasza:
70%
Ha azt szeretned, hogy valaki allandoan a labadnal alldogaljon, akkor vegyel kutyat.
2017. aug. 12. 17:32
 13/18 anonim ***** válasza:
11# Amennyiben a párod is a te véleményeden van, úgy valóban, de ha nem, akkor csak egy másfajta problémát hozol létre. Én pl hisztiznék miatta, ellenben nálunk nincs probléma soha a közös kocsmázásból, mindenki mindig baráttal / barátnővel jön.
2017. aug. 12. 17:38
 14/18 anonim ***** válasza:

Kövezz meg, de nekem az jön le, hogy megörült a váratlan ismerősöknek. Úgy lehetett vele, hogy nem hagy faképnél, mert veled ott voltak a haverjaid.

Ha csak ketten lettetek volna és otthagy, akkor jogos lenne, hogy haragszol, így viszont nem értem, mi a probléma.

31/n

2017. aug. 12. 20:41
 15/18 anonim ***** válasza:
22%
A barátnőd egy ribizli nem bír magával egy kis pia után milett volna ha nem vagy ott??? Nekem egyik barátnőm volt ilyen ott volt a csávoja tőle 20 m-re azt más fiúval kb majdnem hogy kureltak. Meg mindig másokkal flörtölt már én éreztem magam mindig kellemetlenül hogy hogy lehet valaki ekkora címeres ku rva. Aztán persze így kicsim ugy szerelmem szeretlek... Undorító..
2017. aug. 12. 21:27
 16/18 anonim ***** válasza:
57%

Nem igazán értem a problémádat.. Elmentek kocsmázni, ő összetalálkozik az ismerőseivel, becsatlakozik hozzájuk, téged nem egyedül hagy, hisz te is haverokkal vagy, majd 20 perc után már el akarod rángatni haza, mert jól érezte magát és mert állításod szerint kicsit részeg volt?? Mi van??

Meg azon problémázol, hogy kikísérte az ismerősét a villamoshoz, ami kb 10 perc volt és neked nem jelentette be? Meg hogy nem a seggedben állt, mint a pincsi kutya végig, hanem beszélgetett az ellenkező nemű ismerőseivel is?

Ezt alaposan túlreagálod, szerintem is vegyél inkább magadnak egy kutyát, az majd engedelmeskedik neked és végig a lábadnál lesz...!!

2017. aug. 13. 19:10
 17/18 A kérdező kommentje:
Mashol eljed ki magad, kedves utolso :D
2017. aug. 14. 00:13
 18/18 anonim ***** válasza:
57%

Neked kéne máshol kiélned magad és nem hisztériázni a semmin, mint egy óvodás kislány.. :D

Az már a te magánügyed, ha nem olyan választ kaptál, ami nyugtatja a lelkedet. Nem csinált semmi tragikusat a barátnőd, többen is megírtuk, de nyugodtan vergődj még rajta kicsit.

2017. aug. 14. 00:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!