Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rám szólt a barátom, hogy túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rám szólt a barátom, hogy túl sok a szeretet amit adok. Fiúk, nem szerettek szeretve lenni?

Figyelt kérdés
Sokszor megpusziltam a száját,az arcát,megsimogattam a haját és szerettem hozzábújni.Nekem az nem kapcsolat,ha csak ülünk egymás mellett és nem érhetek hozzá.
2010. máj. 24. 13:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Az a legsz@rabb, hogy ezeket nem tudod tőle megkérdezni, hanem itt kérdezgetsz ismeretlenektől, hogy szerinted mire gondolt a barátod, mi pedig osztjuk az észt, hogy szakíts vele, stb.

Kérdezd meg őt, beszéld meg ővele!

2010. máj. 24. 13:52
 12/19 anonim ***** válasza:

Sajnálom, hogy így alakult, szerintem, ha megtalálod azt, aki igazán szeret, mindegy, hogy milyen ember, ez nem fogja zavarni. Annak idején engem is dobott ki lány ilyenért, hogy túlságosan szerettem. Na de hát ez van, légy erős, annyi pasi van a földön, aki csak téged keres és rád vár, hogy biztos megtalálod azt, akivel egy hullámhosszon vagytok és nem kell, hogy változtass magadon.

Sok sikert!

2010. máj. 24. 13:53
 13/19 anonim ***** válasza:
Én sosem járnék azzal, aki nyíltan nem tud "elismerni", és azt nézi, hogy ki mit gondol. Én szeretem, ha a párommal "közfelháborodást" keltő dolgokat művelünk, azaz csókolózunk ha úgy jön, ölelkezünk, és minden módon kifejezzük, hogy szeretjük egymást. Jártam már olyan nővel, aki folyton kínosnak érezte, ha megcsókoltam az utcán, nem is tartott semeddig. A mostanival néha még "birkózunk" is. :D
2010. máj. 24. 13:53
 14/19 A kérdező kommentje:
Már szakítottunk,és nem beszélünk.Ez csak egy kérdés volt az értelmes fiúkhoz,hogy mit szeretnek.Te nem a kérdésre válaszoltál.
2010. máj. 24. 13:54
 15/19 A kérdező kommentje:
Ez a 13:52-nek szólt.
2010. máj. 24. 13:54
 16/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2010. máj. 24. 13:56
 17/19 anonim ***** válasza:

Szeretem ha szeretnek, vagyis most épp szeretném, de még nincs meg a megfelelő.

Amiket leírtál az szerintem természetes kell hogy legyen egy kapcsolatban.

2010. máj. 24. 15:05
 18/19 anonim ***** válasza:
a f.szidat nem érdekled, sajna ez van
2010. máj. 24. 18:19
 19/19 anonim ***** válasza:
köszi
2014. aug. 16. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!