Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz kedve volt, nem találkoztam vele és megsértődött. Jogosan veszett össze velem?
2 éves kapcsolat. Én vagyok a lány, 23 éves.
A párommal megbeszéltük, hogy ma külön alszunk, én otthon segítek mert elég nehéz most a családi helyzet, dobozolunk, stb, ő meg bulizni megy a haverjaival. Felhívott 22:00-kor, hogy nem alszunk-e ma együtt, én meg mondtam, hogy ma nem de holnap kora délután együtt leszünk.
Aztán most éjfélkor felhívott, hogy nagyon rossz a kedve nem jövök-e át beszélgetni. Mondtam neki, hogy átmenni nem tudok de ha gondolja kimentünk sétálni beszélgetni, erre rámförmedt, hogy ő sosem számíthat rám. Teljesen kikelt magából és egyfolytában veszekedett velem a telefonban így letettem.
Mentsegemre szóljon, hogy ma nekem is rossz napom volt, összevesztem a szüleimmel, nem végeztem a teendőimmel. Holnap reggel is még az itthoni dolgokkal ügyködöm majd.
Mindig számíthatott ram a párom, mindig mellette álltam ezért is esik rosszul, hogy ilyeneket vág a fejemhez. Ő rá se kérdezett, hogy velem mi történt, hogy miért rossz a kedvem, csak kötekedett.
Amikor meg megkérdeztem mi történt azt mondta semmi baja nincs csak rossz a kedve. Holnap a családom megy egy programra. Én direkt azért nem alszom a baratommal, hogy meg délelőtt elvégezzem ezeket a dolgokat, és utána vele legyek(nem megyek a családi eseményre). Erre ő kiakadt, hogy menjek el nyugodtan a programra és nem kell vele lennem.
Tudod, ez nálunk úgy zajlott volna, hogy a párom átjön, segít dobozolni (addig is együtt vagunk), aztán megy bulizni.
De én ilyen hisztigéppel egy másodpercig nem lennék együtt, az is biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!