Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak "el engednétek" a barátnőtöket Londonba 16 napra?
A barátnőmtől kaptam egy meglepetés utat. 16 napra mennénk ki Londonba :) Ő ott lakik és először az öccsét látogatjuk meg, de onnan tovább mennénk, mert nem tudunk nála lenni. Van egy albérlet ahova már bevan jelentve a barátnőm, mert korábban volt kint csak pár hónapra jött haza. Az albérletben 7-en vannak lányok, fiúk. A barátnőmmel lehetek majd egy szobában. Állítólag nem lesz gond,hogy plussz egy fő van ott vagyis én beszéltek a tulajdonossal is minden levan beszélve :)
Beszéltem a barátommal (26F) is, az nap amikor megtudtam,hogy mehetek szóltam neki. A barátnőm meg mindent le rendezett és így biztosra tudhatta a párom,hogy lesz hol laknom :) Viszont ennek ellenére nem szeretné ha nélküle ki mennék. És ő nem tud 16-17 napos szabit kivenni most. Én megoldottam nagy nehezen. Nagyon dilemmázok és bűntudatom is van. Mert így nincs kedvem kimenni,hogy a barátom nem tudna velem jönni, pedig lehet még ő is velünk jöhetett volna ha van hely. :( Csak az is frusztrál és bánt,hogy ennek tetejébe még úgy érzem màsért sem akarja hogy menjek. A férfiak miatt, mert ugye az albérletben sokan leszünk most és nekem ők idgenek. Nem tudom..mi legyen. Jövő hétig majd eldöntöm.
Nekem annyi lenne a kérdésem felétek,hogy nektek férfiaknak erről mi a véleménye? Ti hogy reagálnátok erre,ha a barátnőtök elmenne Londonba 16napra?
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!