Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek még szereti ezt a csajt?
Tegnap ittvolt a barátom és lefeküdtem az ágyra és nézegettem a telójában a képeit. És megtaláltam egy msn-es beszélgetést lefényképezve,ami elég régi lehetett,de olyanok voltak benne,hogy szeretlek stb. Kérdeztem tőle,hogy mi ez? Azt mondta,hogy egy régi msn-es beszélgetés a haverjával(csaj) hát nemtudom...nemhiszem hogy csak haver volt,mert a mindennél jobban imádlak,nem erre utal.
Kérdeztem tőle,hogy szereti-e még.
Azt mondta hogy igen,de csak barátilag,de régen ő érzett iránta valamit...
De láttam a fején,hogy olyan furcsa..
Zavarban volt..
Meg amikor ittvolt mindíg megmutatta a csajt és mondta,hogy milyen jó haverja meg ilyenek.Meg hogy velük cigizik stb.
Elég sértődékeny vagyok így kicsit megsértődtem,hogy bennehagyta a telefonjában ezt a képet,ha már nem szereti.
Mondtam neki,hogy menj a (nevét nem írom le)-hoz.
És odajött és a csaj nevét mondta az enyém helyett és hogy ne haragudjak.
Most kitalálok a csajnak egy nevet..pl. Zsuzsa
Az egész így szólt..
Jaj Zsuzsi ne haragudj..
Na ott már bepöccentem..
Azt mondta,hogy csak azért mondta az ő nevét,merthogy már annyira mondom..
nemtudom mit higyjek..
Szerintetek szereti még?
Húú, ez elég rossz így. :S Lehet, hogy szeret még, csak nehezen megy neki a felejtés. Nem tudom. Ha szeret, azt úgy is érzed. És attól még, hogy jól elvan azzal a lánnyal, lehetsz te a szerelme.
Amúgy én is találtam a barátom telefonján a volt csajáról képet. Csak annyit kérdeztem, ki ez, nem akartam jobban belemenni, nehogy összevesszünk...
akkor nem vagyok egyedül..ez kb ugyanaz:/
igen tudom hogy szeret..csak olyan rossz így..:/
hát figyelj... a szíve mélyén szereti, vagy legalábbis kötődik hozzá. ne akard megváltoztatni őt, ne hozd fel a témát, mert csak feldúlod. nekem pl van egy lány, akivel mára nagyon ritkán beszélek, régen majdnem jártunk, de még mindig megvan vagy 150sms-e, mert nem akarom őt elfelejteni.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!