Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerelmes belém egy 20 évvel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes belém egy 20 évvel idősebb férfi, kapuzárási pánikja van?

Figyelt kérdés

Úgy viselkedik mint egy szerelmes tinifiú, bizalmas dolgokat is megosztott velem, gyakorlatilag mindent tudok a házasságáról.

Megbízik bennem, különben nem mondta volna el azokat a dolgokat, amivel egy pillanat alatt véget vethetnék a házasságának.

Természetesen eszem ágában sincs ártani neki.

Viszont nem értem mi okozott benne ekkora érzelmi vihart.

Az idősebb férfiak már tapasztaltabbak érzelmek terén, nem olyan indulatosak és megfontoltabban cselekednek.

Arra lennék kíváncsi, hogy ez a helyzet annak lehet az oka, hogy kapuzárási pánikja van, vagy csak szimplán ennyire megfogta a személyiségem? 50F 26N

2017. aug. 7. 19:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Minden lehetséges. A többség csak dugást akar,de ez minden korosztályra igaz,nem csak az ötvenesekre. Ha tudni akarod mi a szándéka,menj bele :)

Készülj fel a legrosszabbra is. Legfeljebb kellemes csalódás ér majd.

2017. aug. 7. 20:20
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez a kapuzárási dolog ez fals kicsit. Mert inkább arról szól, hogy ott rájön végül, hogy mondjuk a munka nem elég, vagy nem éri meg egy rossz kapcsolatban. És akkor lép, el kezd keresni dolgokat. Ez nem rossz dolog. De ez a korkülönbség óriási.

Szerintem ne azon agyalj mi van benne. Hanem azon, hogy mi van benned.

2017. aug. 7. 22:55
 13/18 anonim ***** válasza:
60%

"Aki csak dugni akar, az nem viszi ennyire túlzásba a dolgokat..." De. Hidd csak el, ennél tovább is mennének.

De 26 évesen mit akarsz egy 50 évestől, te buta pitsa? :)

2017. aug. 7. 23:59
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Nézd nem biztos, hogy kihasznál. Lehet rájött még ez az a kor, mikor újra kezdhet mindent. Nagyon.-nagyon sokan válnak ebben a korban. Azonban az a Te naivitásodat tükrözi, hogy azt hiszed, aki csak dugni akar nem oszt meg bizalmas dolgokat, nem tesz meg ennyit. JAjj dehogy nem. Logikát soha ne keress benne, de sok pasi teljesen úgy viselkedik, mint aki fülig szerelmes, egy főnyeremények tűnik és igen lelkizik, megoszt nagyon nagyon bizalmas dolgokat, pusztán egy vagy két estéért. Nézd menj bele, aztán dől valamerre. 26 évesen elvileg már pár ilyenen, pár rossz randin úgy is túl vagy.
2017. aug. 8. 08:19
 15/18 anonim ***** válasza:

Én még nem tapasztaltam a "kapuzárási pánikot", és 49 éves koromban született a legkisebb lányom.

Egy 26 éves pacákba se bízz, mert lehet, hogy ő is csak dugni akar, avagy 10 év múlva lelép....

A kor elég fontos dolog, de messze nem a legfontosabb.

A házassága inkább zavaró dolog, de rendes tőle, hogy nem kapott az alkalmon, szóval mint embert vesz komolyan.

Ha ennél többet akar, el fog válni,vagy maradtok eben a kedves egyetértésben.

2017. aug. 8. 10:18
 16/18 anonim ***** válasza:
50%
Hát én már kapuzárási pánikot érzek 40 évesen, de lehet inkább szeretet hiány, mert otthon már szinte semmit nem kapok és nem tudok kiadni...
2017. aug. 9. 15:04
 17/18 anonim ***** válasza:
A férfiak nemzőképesek maradnak még jóval 50 éves koruk után is de azért pontozzatok csak le :D szeretem látni ha igazam van :D
2017. aug. 9. 15:08
 18/18 anonim ***** válasza:
Ki az a barom aki kitalálta ezt a kapuzárási pánik dumát?Én fiatalon és idősebben is meg akarom dugni a fiatal muffokat.Meg az öregebbeket is.
2018. febr. 23. 07:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!