Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelemben és háborúban mindent szabad?
Nem hallottál még a nemzetközi jogról? A genfi egyezményről? És még sorolhatnám... :-D
A szerelemről akkor már ne is beszéljünk...
Inkább úgy fogalmaznék, hogy 3 dolog kell a szerelemhez (nőhöz) és a háborúhoz, ami közös: pénz, pénz, pénz.
YF-23
nem. én már jópár embert megöltem volna akkor :D
(a szerelem miatt.nagyon féltékeny vagyok,de elfojtom :)
köszönöm az eddigi válaszokat...
de tulajdonképpen hogy is van ez?
nem nagyon értem:$
ha háborúban szabad ölni,lőni akk a szerelemben is?
tudom hülyeség:$ de mindenki ezt mondja nekem már napok óta.. 15 éves vagyok,és nem nagyon értem,mivel nem kellett még sokat küzdenem a kapcsikban..
valaki mondana egy reális példát?
köszönöm (:
hülyeség
háboruban azért ölsz mert
1#: azt mondták
2#: mentsd az életed
szerelemben pedig ez nemigy van... ott nem ölhetsz meg bárkit... Persze nekemis volt már sőt jelen pillanatban is bennem van az hogy barátnőm volt ''pasiját'' mert annak se lehet nevezni agyonverjem h megmozdulni nebirjon amekkora tahó, de nemtehetem mert
1#: rendőrség
2#: azért vagyunk elvileg emberek mert van eszünk és tudunk ésszerüen gondolkozni, még ha sok embernek nevezett akárminél ez nem is látszik...
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!