Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arrol ha valaki kimegy day gamelni?
Nah hali.
Figyelj, eloszoris ugy kezdem, ha csak szimplan tanacsot adok felpontoznak, ha leirom, hogy puas vagyok, akkor lepontoznak. Szoval ez most se fog maskeppen alakulni. Az emberek fejeben ez hihetezlen dolog, hogy a csajozast lehet "tanulni".
En hiszek a modszerben, nezd meg amit a valaszolo irt, a srac odament dadogva. Le a kalappal, a ferfiak tobbsege, nem lenne erre kepes. Meg ha vissza is utasitotta a lany akkoris mekkora respekt mar. Az ilyen sztorikert erdemes pua-snak lenni. ;)
Az elso daygame egy szo.
Nem fogok itt mindent leirni. Mert lusta vagyok, de amut irt a lany arra valaszolok, mert, hiaba durciztal be, o nagyonis jol leirta mi a problema a daygame-mel.
Ami kicsit fura, az, hogy altalaban ez szokott lenni a reakcio, hogy a prolik daygameznek. Ilyenkor visszakerdezek, hol lehet ismerkedni, s jon a szokasos sablon, baratikor, munkahely, koncert. Stb amut nyilvan az ember "kimaxolt", vagyis nincs ott olyan no akivel tobb is lehetne baratsagnal. Koncert, rendezvenyeken, meg a nok nem azert vannak ott, hogy pasizzanak, hanem hogy bulizzanak. Szoval az is zsakutca. En a daygamet tartom az ismerkedes csucsanak, nem a legaljanak.
Amugy tok jokat irt a negyes valaszolo lany, csak most erted, o csak azt erzi, hogy a srac akik megszolitottak nem voltak neki szimpatikusak. Pl azt irja a szia tetszelen kivul mas koncepcioval nem talakozott. S ha a "sziatetszel", nem mukodik akkor valahogy masal kell probalkozni, ezt te is erezted, de o nem fogja neked megmondani, mit mondjal, mert o maga sem tudja. Ezt nem bantasbol irom, o csak azt fogja erzekelni, ez a srac rendben van a masik srac nyomul.
Az elso dolog akkor ez legyen. Az izgalmi szinted, a hangulatod mindig tukrozze, az eppen aktualis lelkiallapotodat. Ha felsz odamenni, mond el a lanynak, hogy nagyon izgulsz. A betanult bunko szoveg minusz pont az oszinteseg plusszpont.
Az a baj a legtobb pua rosszul tanitja, a daygamet. Mert abbol indulnak ki mint nightgame-be. Viszont itt megcsereoldik egy fontos dolog. A nappali ismerkedesben a comfort az elso a vonzalom a masodik. Ejszaka buliban ezerszer jobban fog mukodni a "bunkobb" stilus, hiszen buli van a lanyok is szorakozni vannak ott, s egy ilyen viselkedes hozza magaval a buli hangulatot. (Jo ez nem teljesen van igy, de tobbe kevesbbe, nem errol szolt a kerdes)
Akkor megvalaszolom mi a baj a szia tetszellel.
Daygamben az elso bok SOHA, ne legyen kulso bok. Az indok amiert leszolitod a lanyt, az legyen a stilusa vagy a te kivancsisagod.
Irok peldat:
"Waoh, szia! (Hatarozottan, de kedvesen)
Bocsi, nyugi nem akarok semmit eladni neked. De nem birtam ki, hogy legalabb ne koszonjek ide, mert nagy magaval ragado a stilus, ahogy oltozkodsz. biztos nagyon kreativ szemely lehetsz. A nevem xy. "
S ezzel eltudsz indulni egy iranyba, mert a lany nem hulye tudja, hogy miert mesz oda, de nem fogja szetdobni a labat, mert oda nyomsz neki, egy szia tetszel dumat, mert tudja, hogy mindenkinek, ezt lokod oda, ettol nem erzi magat kulonlegesnek, s teged sem. S akkor ezt gombolyithatod tovabb, biztos anyukad is nagyon kreativ, vagy tuti festo lehetsz, akarmi... beszeltek 3-4 percet, legyel dinamikus es erdeklodo, de nagyjabol neked kell beszelned. Cold reading. S akkor lezarod, ugy, hogy muszaj menned, de nagyon kivncsi vagy az eletere, biztos erdekes lehet, mi lenne ha lebeszelnenk egy teat /kavet a het vegen.
Nem azzal az indokkal hivod randira, mert jo a melle, hanem mert erdekes a szemlyisege. Az a baj a kulsovel, hogy mindenki arra bokol, a csajok immunisak mar ra, foleg a jo csajok, minden hulye azt dicseri. Nana hogy kivancsiak valaki olyanra, akit mas is erdekel, megha csak dugni akarsz akkoris.
Na végre valaki tudja milyen az értelmes PUA..:)
Ugyanakkor az igazi lényeg az, hogy első benyomásod - mielőtt a szádat kinyitnád -, bejön-e a lánynak. Ha egy jóképű jókiállású határozott gyerek benyomását kelted, akkor nyugodtan dícsérheted a külsejét is. Sőt, ha bejössz a csajnak, akkor gyakorlatilag a hüllők szaporodásáról is tarthatsz kiselőadást, az is tetszeni fog neki.
Ha viszont nem jössz be, akkor meg épp azért vizesnyolcas a dumád.
A jó duma, és a némi PUA tudomány akkor számít igazán, ha olyan köztes az első benyomás. Ha azt gondolja a csaj, hogy "hát nem is rossz ez a pasas, meglátjuk mit akar mondani".
Hali joe,
Igy van. Az elso benyomas nagyon fontos. Azert irtam ezt a fajta indirekt nyitast, mert nem fut le az "elso benyomas teszt". Ha egy hatarozott de csunya srac oda megy egy szep lanyhoz es azt mondja, hogy szia, nagyon szep vagy s ezert ide kellet jonnom.
Akkor a lany orulni fog a boknak, s probal visszabokolni, de legalabbis a kulso mint osszehasonlitasi alap egybol beugrik a fejebe. S akkor jon az automatikus elutasitas, mert tul nagy a kulonbseg a szep lany es a csunya fiu kozott.
En nem javaslom a kulsore valo bokolast, az elso par percben, utana lehet, de akkoris legyen egyedi, pl annyira szep es fenyes hajad van, hogy alig tudom levenni a szemem rola.
A szia tetszel duma is mukodni fog, egy par esetben (szubjektiv listam)
1.) ugy allnak a csillagok, (pl a lany nagyon maganyosnak erzi magat aznap, s te pont akkor szolitod meg, akkor sikered lesz)
2.) az "alfa" stilus, bejon neki, (pl az elso remenytelen szereleme egy ilyen srac volt, s jo emleket ebreszt a lanyban.)
3.) a lany onertekelese a beka seg.e alatt van, s ugy gondolja ennel ugysem erdemel jobbat.
4.) kivancsisag, spontan, nagyon nyitott, extrovertalt szemelyek, orulnek minden ilyen alkalom ak, hogy az eletukben mindig tortenik valami.
A kulsore valo bokolas, szeritnem csak ugy mukodik, ha a lany nem erzi ugy, hogy o a 2314. Lany a sorban akihez a pua odament ezzel a dumaval, vagy a fenti 4 pont valamelyikE.
Semmi gond, szivesen,
De ahogy latom nem nagyon sikerult a noi reakciokbol leszurnod semmit. :D
Kérdező, meghalok rajtad. :)
4-es lány vagyok.
Amiért válaszolni akartam, az Diavolino44 kommentjei, ezekre reagálnék. ( Bocs, hosszú lesz, de pont betaláltál, mert van hozzáfűznivalóm a témához. ÉS mivel te értelmesen írtál, ezért rávettem magam én is, hogy leírjam) :)
-1. igen, úgy gondolom, hogy ez gyakorlásnak, kezdetnek jó, hogy rutint és bátorságot szerezzen valaki és meg tudjon szólalni később. Aki képtelen nőkkel beszélgetni, annak arra jó lehet, hogy szokja, és kicsit ráérezzen. De nem hiszem, hogy innen szerez párt valaki, (max valami egyszerűt.)
(Viszont ha igazán tetszik valaki, akkor még a legbátrabbak is zavarba tudnak lenni, akik alapból nem zavarba jövősek. Ez ritka, hogy ennyire tetsszen valaki, de akkor aztán nem fogja tudni a nagyszájú sem feltétlenül, mit beszéljen: a 2 véglet,hogy valaki vagy beszél össze-vissza, vagy meg sem nyekken. Mert ekkor van igazán tétje a dolognak, ha teszik az a valaki. :)
A jó hír, hogy ez nem feltétlenül baj, ha (!) nem megyünk át teljesen kukába.
Méghozzá azért nem baj, mert (szinte) ez az egyetlen olyan reakció, amiről nem tudsz hazudni.
Hozhatsz számtalan csajozós trükköt, dumát,letükrözést, és egyéb apró manipulációs trükköket, egy viszont nem fog meghazudtolni: ha zavarban vagy valakitől, akkor az egy őszítne reakciója annak, hogy tetszik.
Nekem pl ezért szimpatikus is, ha ilyen előfordul.
(Ezt csak így mellékesen, hogy nem baj, ha valaki ilyen és nem mister macho)
2. „Amugy tok jokat irt a negyes valaszolo lany, csak most erted, o csak azt erzi, hogy a srac akik megszolitottak nem voltak neki szimpatikusak...o nem fogja neked megmondani, mit mondjal, mert o maga sem tudja. „
Nagyon jó emberbe futottál bele, ugyanis történetesen tudtam volna válaszolni a kérdezőnek (ha akartam volna), hogy szerintem hogyan lehet nyitni egy nő felé… De ő is hisztizett, és igazából én is arrogánsan írtam. Szóval nem volt kedvem válaszolni.
Ezt a „ a nő amúgy sem tudja mit akar” dolog ez is eleve PUA dolog:) Nem haragszom a sztereotípiáért, mert van alapja a legtöbb nőnél, bárkinél. Ettől függetlenül, az emberi viselkedés, pozitív benyomáskeltés, manipuláció, testbeszéd témákban imádok olvasni, szeretem tudni, hogy kinek a viselkedése mögött mi áll ( a sajátom mögött is), szóval ezt most kicsit téves.
(És igen, a dadogós srácnál, aki alig mert a szemembe nézni, de mégis végigmondta, én is ugyanezt gondoltam, hogy ez a srác összeszedte miden bátorságát. Végighallgattam, és ugyanezt mondtam neki, hogy tök jól esett, hogy idejött, ezt ne hagyja abba, mert sokan nem mernek odamenni sem a lányokhoz, szóval így tovább! )
3. Mondok akkor 1-2 konkrétumot is, ami SZERINTEM, jobb, mint pl a "sziatetszel".
A "sziatetszel" az nem flört. Ellenben ha elkezdesz flörtölni egy nővel, (értsd, feldobod a labdát, hogy bejön neked, de NEM DIREKTBE nyomulsz rá, csak elhinted a kis fejében, hogy nyitott lennél rá) akkor a nő fejében ez benne lesz, mint opció. Több eséllyel fog rajtad kattogni, ha elhitesz neki utalásokat kezdetnek, mintha ajtóstul rontanál a házba és egyből eltámadnád. Ez is egy játék. (ÉS ez a férfiakra is igaz, még mielőtt a megkeseredett emberek itt megint azzal jönnének, hogy „persze, a nőknek már ez sem jó, ha megmondják nyíltan.- De, lehet az is jó. Nem csak ezen múlik. HA tetszel neki, akkor tök mindegy ugyanis, ez így van.)
Szóval azzal, hogy nem direktbe nyomulsz, hanem játékosan flörtölsz,
- nem „égeted be magad” ( ilyen normális embereknél nem égő amúgy, demagadban egy extra biztonságérzet)
- neked is könnyebb úgy odamenned és felfognod, hogy ez egy játék, és nem komoly, nincs komoly tétje. nem elhívod ugyanis egyből, hanem csak beszélgetsz vele.
- csak figyelned kell a reakcióját, vevő-e rád, vagy totál elutasító, vagy csak kényszerből mosolyog és ott hagy.
Ha pozitív reakciókat kapsz, AKKOR érdemes viszont rátérned a tetszelre és az elhívásra mindenképp.
ÉS már az elejétől éreztetni, hogy te a nőt látod benne.
Most mit mondjak konkrét példát erre? Mond egy helyzetet és mondok szívesen. Volt már itt is, hogy valakinek írtam. Most neked ez vagy segít, vagy nem. De ha leírom, hogy pl bemész a boltba, és egy szja ott álldogál a tésztáknál, és azt mondom, hogy menj oda köszönj, és kérd a seftségét, mert fingod sincs az egészről, de te spagettit akarsz főzni. Azt sem tudod mi a különbség a makaróni és a spagetti tészta között, így megkérdezed mondjuk, hogy szokott-e főzni? HA igen akkor megörülsz és kéred a segítségét, odabókolsz egyet, hogy te mindjárt feleségül is veszed akár ( csak vedd humorosra, érteed) és beszélgetésbe kezdtek. Elmondja mit válassz, te megkérdezed, hogyan kell spagettit csinálni. Ő elmondja. Te erre megköszönöd, majd viccesen megkérdezed, hogy nem akar amúgy segíteni, látszik, hogy neki jobban megy, révén, hogy te egy tojást is képtelen vagy felütni. Hozzáteszed, hogy nem komoly, ki kérne ilyet blabala. A nő ha szimpi vagy, úgyis nevet ezen.
HA alapvetően pozitívnak érzed, elkérheted a számát, ha „segítség kellene” és nincs párja, aki rossz szemmel nézne rá. HA odaadja, akkor még azt is odadobhatod, hogy reméled legközelebb majd csinálhatsz neki is egy isteni spagettit. ;)
Most kitaláltam egy sztorit, elég részletesen hasra ütve, de érted a lényeget.
Igen, tudod manapság az tud a legjobban eladni is, aki nem akar eladni. (látszólag)
Akkor fogok megvenni egy terméket, ha annak nincs erőltetett szaga,hogy valaki vegyen meg. Akkor veszem meg, ha meggyőz, és közben azt érzem, hogy nekem KELL ez a termék. De ezt nem az első mondatból fogom érezni, hanem rá kell, hogy vezessen, hogy ezt érezzem. Meg kell fognia. De nem rontunk ajtóstul a házba. Nem úgy kezdi a marketinges sem, hogy „ vedd meg ezt a terméket”, hanem előbb érzelmet kelt benned, és csak utána fogja azt mondani, hogy amúgy vedd meg. Érted?
És több eséllyel fog igent mondani rá, mintha egyből, minden egyéb behatás nélkül csak úgy elhívnád. Valami minimális interakció nem árt.
Plusz még egy tanács esetleg belső motivációra, amire gondolni érdemes, mikor odamész egy lányhoz:
Nem az Ő elvárásainak kell megfelelnek, és ne is erre gondolj. Ne ez legyen a cél, és ne ez járjon a fejedben, hogy elküld-e vagy sem, tetszel-e vagy sem. (Nem tetszhetsz mindenkinek, lehetsz szimpi is, úgy is, hogy a másiknak nem jössz be pasiként, vagy a nőnek párja van, akármi) Ez mind mindegy.
Arra állítsd át az agyad, hogy ilyenkor mindig próbálj MAGADBÓL mutatni valamit a másiknak. (Igen, hasonló az „add önmagad” bullshithez, de ez más kicsit, nem uyganaz). Konkrétan mindig úgy ygere el, akármiylen emberrel lépsz interakcióba, hogy azt mondhasd: Igen, megmutattam valamit neki magamból, a valódi énemből. (ergo nincs feszengés, hallgatagság, ha te nem vagy az. Amint azon kapod magad, hogy ilyen állapotban vagy, egyből tudatosítsd magadban.)
Lehet bullshitnek hangzik, de tapasztalatból mondom: nem az.
Én nem félek a pasiktól, nem is hoznak zavarba. De mint mondtam, volt most egyszer ilyen (el sem hittem), hogy mégis, alig tudtam megszólalni, sőőt, magam sem hittem el, mert iylet utoljára kamasz koromban műveltem: NEM MERTEM RÁ SE NÉZNI!. Leüllt velem szembe, én meg nem bírtam ránézni, rám nézett, én meg elnéztem balra. Vissszanézek, megint pont idenéz, lesütöttema fejem kissé oldalra az azstalra.. komolyan RÖHÖGTEM ekkor már saját magamon: MIT csinálok??? Magamban mondtam, hogy „szedd már össze magad, jézus”. :D Úgy, hogy iylen velem az elmúlt 10 évben nem történt, még így is kerültem ilyen hatás alá. DE összeszedtem magam, és utána már mertem a szemébe nézni, és beszélgetni is. (bár később ez még előjött a találkozás elején)
Lehet, hogy még reagálok 1-2 dologra, mert van még bennem mondanivaló. :D
Na szóval folyt köv*
(Bocs az elütésekért)
Szóval lényegében majdnem tök mindegy, hogy mit mondasz, nem tudok a szádba adni semmit.. (haha)
( lásd a boltos példám, nem a béna konyhatudományoddal fognál meg), de azzal igen(!), hogy tudunk természetesen beszélgetni.
Értsd csajozási cél nélkül történik(látszólag), nem érzem, hogy nyomulnál, és minden 2. nőnél bejátszod, mert nem azzal indítottál, hogy "sziatetszel és idejöttem"(!!!)(1), van humorod(2), és még ki is mutattad, hogy tetszem, mint nő.(3)
Ennyi, rövid válaszként ez a fenti 3 dolog bőven elég.
Még az írt példabókokra reagálnék csak:
Nem baj amúgy a külsőre adott bók(szerintem). Én legalábbis nem tudok "hozzászokni", nekem ez röhejes.:D
Szeretem ha dícsérnek, mint bárki. ( De én hiú vagyok, bár egy csinosan öltöző nőnél szerintem hasonló a helyzet, ugyanis azért öltözik csinosan, hogy szépnek érezze magát.) Szóval véleményem szerint, ha azt látod a külsején, hogy adott magára, akkor nyugodtan lehet mondani neki, hogy jól néz ki. (Mondjuk a kontextus sem mindegy, hogy egy vadidegen nő a plázában, vagy egy munkatársad, akivel beszélő viszonyba vagy pl)
Viszont, ha megengeded az építő kritikát:
A stílus/ruhás és kreatívos mondat, nekem nem lenne hiteles.(Mondjuk én tisztában vagyok vele, hogy a férfiakat a legkevésbé érdekli a ruha a nőn, de megspékelve a ruhám alapján a kreatív jelzővel,.. no mindegy... :)
Igazából olyat kell mondani, ami tényleg tetszik benne, szerintem ez lehet külső is, nem kell kamuzni. (Jó nyilván nem azt kell mondani, hogy jó a melled, szia.) De ha szép szemei vannak, akkor azt, de nagyon manipulatív akarok lenni, akkor meg azt, amiről esetleg azt gondolod, hogy ő maga nem tart szépnek magán. (De ezt inkább hagyjuk, ha lehet, mert ha neked éppenséggel nem tetszik, akkor megint csak erőltetett szaga lesz, és az ember tudat alatt érzi, hogy valaki hiteles vagy csak kamuzik. )
A fenti 3-as dolgot még egy valamivel egészíteném ki:
a testbeszédeddel. Például nézz sokat a szemébe, a szemkontaktus ugyanis fontos. Légy vele figyelmes, mert hülyeség, hogy a nőknek a "bunkó férfi kell", meg hogy " ha kedves leszel vele akkor "betesz barátzónába".
Én pl elsősorban onnan veszem észre, ha tetszem egy férfinek, hogy sokszor néz rám/a szemembe, hosszabban tartja a szemkontaktust, figyelmesebb és kedvesebb velem, mint a többi nővel. (enélkül nem sejteném, csak hogy simán haverként tekint rám. Így is csak valószínűsítem, amíg egyértelműen nem utal rá, vagy mondja meg)
Nem. Barátként akkor könyvel el, ha nem érezteted vele, hogy nőként tekintesz rá. tessék csak bókolni neki, tudatni, hogy tetszik neked, flörtölj. ÉS legyen tököd elhívni persze.
Ja, és mellesleg jegyzem meg, szerintem rohadt kielégítő, és részletesen kifejtett választ adtam,mint nő.
Viszont az is emberi tapasztalatom, hogy a kérdezőnek ez sem lesz elég konkrét/hasznos, másrészt valószínűleg jönni fog a kifogásokkal. Csak ezért nem válaszoltam eddig sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!