Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem hív át magukhoz?
Figyelt kérdés
Első kapcsolatom, ő a tapasztaltabb, úgyhogy én nem igazan tudom hogy ez mennyire normalis de a baratom nem nagyon hiv at magukhoz igy nem is elunk nemi eletet. 5 honapja vagyunk egyutt, mindketten szuleinknel lakunk de en meg plusz a beteg testveremmel es ezert nem tudom athivni mert engem nagyon feszelyezne. Ő tudtommal joban van a szuleivel akik sokszor nincsenek is otthon de eddig csak egyszer hivott at. Akkor megprobaltunk lefekudni, nekem az lett volna az elso de nem sikerult. Azota nem hivott át, mindig a varosban talalkozunk. Pedig en mar akarnam es kezdem unni a varosi setakat. Szerintetek mi lehet ennek az oka? Nem kivan vagy mi?2017. júl. 30. 11:37
4/6 anonim válasza:
Kidobni a francba.... ezzel sok bajod lesz ha benne maradsz.
5/6 anonim válasza:
Jaj nyugii :) nálunk pont fordítva volt, én voltam sokat egyedül, de nem hívtam át, inkább csak ki sétálni. Egyszerűen azért nem mert az előző kapcsolatomban az exem szó szerint bezárt, még a legjobb barátnőmmel sem találkozhattam, és mikor ennek vége lett akkor csak menni akartam nem otthon ülni. Az is lehet, hogy nem akarja siettetni a dolgokat, jobban szeret kint lenni vagy nincs kedve takarítani és inkább nem hív át (ez velem is előfordult).
20/L
6/6 anonim válasza:
Nem akarja, hogy találkozz a szüleivel. Lehet, hogy szégyell is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!