Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Csak én vagyok így?
Figyelt kérdés
Elegem lett a férfi nemből. Már mindenkit elhajtok a francba,engem hagyjanak békén, elég volt abból,hogy én kedves voltam, szívem-lelkem kitettem a másikért, hűségesen vártam rá. Erre mi a köszönet? Megcsaltak,megpofoztak, érzelmileg zsaroltak,megszabták mit tehetek stb. És az a vicc,hogy ezek a csávók nem kocsis, jóképű macsók voltak,hanem full átlagos külsejű egyedek. Én azt mondom, egyedül jobb,biztonságosabb. Szerintetek? 22/L2017. júl. 29. 12:16
11/15 anonim válasza:
#10: a legtöbb kapcsolatban levő barátom csalja a barátnője össze vissza... hidd el, ez nagyon nem csak a férfiak sportja manapság
12/15 anonim válasza:
Én is azt mondom férfiként, hogy jobb nő nélkül, mert eddig mindegyik csak megbántott, kihasznált. Egyedül a legjobb.
13/15 anonim válasza:
szimplan te vagy hulye sztem.
minek jossz ossze luzerekkel?
en is valogatok, nem jovok ossze nyomorek csajokkal, ezert nem is irok ki ilyen kerdeseket, minden rendben van
24f
14/15 anonim válasza:
Nyilván ez a te sarad is,így viszont már levonhatod a konzekvenciát.Nem kell mindenkivel szóba állni.Sajnos nekem sok évembe telt,mire kinőttem a naivságomból.Minden ilyen pofon egy lecke.Viszont szerintem érdemes abban hinni,hogy mindenki megérdemli a boldogságot.Ha a szemét embereknek jár,akkor nekünk meg pláne!Több önbecsülés és büszkeség,kevesebb csalódás.
15/15 anonim válasza:
Hát igen, sajnos én is azt tudom mondani hogy részben a te hibád. Vannak dolgok amiket nem szabad eltűrni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!