Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gitarhero kérdése:
Szerintetek gáz, ha manapság egy 20 éves csaj egy 16 éves fiúval járna?
Figyelt kérdés
2010. máj. 22. 23:10
3/17 A kérdező kommentje:
hát köszi:D
2010. máj. 22. 23:15
4/17 anonim válasza:
Szerintem nem, ha jól megvannak, viszont én mélységesen elgondolkodnék rajta, hogy akarok-e egy ilyen "kisfiútól" valamit. 1,5 éve volt egy barátom, aki csak másfél évvel volt fiatalabb nálam, azt hittem ő más, komolyan gondolkodik, stb... aztán fél év után jött az első nagyobb vita, és olyan érvekkel támasztotta alá az álláspontját, hogy néha komolyan meg kellett kapaszkodnom nehogy dobjak egy hátast... 20/L
5/17 anonim válasza:
Egyszóval nem a kor számít, hanem hogy mennyire érett a fiú (férfi??) 18/F
6/17 anonim válasza:
Néha meg kell törölni az orrát,amúgy nem ciki.
7/17 A kérdező kommentje:
köszönöm végülis nem a ti szabatok fog dönteni mert pl én vagyok a srác...:D csak reménykedek és holnapra ad választ a leányzó:D
2010. máj. 22. 23:21
8/17 anonim válasza:
Ez a korkülönbség minimális lenne később, most még azért okozhat gondokat, én nem hinném, hogy ebből tartós kapcsolat kerekedne.
10 év múlva már nem lenne fura.
9/17 anonim válasza:
A kérdésre te adhatod meg a választ. Neked gáz lenne? Gondolom igen, ha feltetted a kérdést. (ha te vagy a lány) Ha te a fiú vagy, akkor meg kérdezd meg a lányt. A többiek véleménye meg nem mindegy???
10/17 anonim válasza:
23.18 Én írtam PONT előtted! :) Szerintem igen... elvégre nem lehet tudni, hogy az a 20 éves lány hol tart agyilag, lehet hogy tök egymásra találnak. Ezt most nem bántásból mondom, tényleg így van! Ismerek is olyanokat akiknek bejött, nekem viszont ezzel kapcsolatban csak rossz élményem van, így ha lehet legalább a saját koromnál lejjebb nem adok. Itt is mellé lehet fogni, és persze ha szerelmes vagyok, akkor nem ez fog dönteni, mindenképpen kap egy esélyt, de az ennyivel fiatalabbakhoz, már alapból kis kétellyel állok, akkor is ha nem kisfiúsan néz ki... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!