Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért, , félek" a csajoktól?
Hello! Az a problámám hogy már 19 fiú vagyok, de még mindig nem tudok gátlástalanul dumálni a csajokkal. Nem tudok becsajozni, pedig már nagyon kéne :S Nem vagyok természetes, nem tudom adni magam. Nem is vonzódnak hozzám. És ha dumálok is akkr is látják hogy be vagyok szarva .
lécci seegítsetek ! KÖSZI
Van ilyen... Nem egyszerű odamenni egy csajhoz és csak úgy lazán elkezdeni vele beszélgetni... Ezért találták fel a póstát, SMS-t, MSN-t!
Am meg ha ilyen görcsösen akarsz valakit, mind1 ki, cska legyen valaki alapon, akkor nem is fogsz tudni feloldódni!
köszi a választ.
az az érdekes hogy aki nem tetszik, azzal gátlástalanabbul tudok, csak pont aki bejön annál vagyok beszarva
Van olyan aki szerint cuki ha kicsi félsz.
Viszont aki szerint nem, azzal speciálisan kell eljárni:
szarj a mellére, veresd le húggyal, nyald fel róla, hányd a szájába, és masszírozd meg a csiklóát egy sajtreszelővel! Tuti rád fog kattanni, levakarni sem tudod majd!
mutizol talán képet is rólad? :)
nekem bejön ha a pasi picit szégyenlösebb tipus ;)
16/L
Ha ez megnyugtat én is félek tőlük, pedig én is az vagyok. :)
Úgy érzem belém látnak és őket nem tudom átverni vagy nekik nem leszek elég jó.
Az átverős részt arra értem amikor nem feltétlenül komoly kapcsolatot akarok... de azalatt se ilyen durva átverést kell érteni egyszerűen csak kicsi színészkedést, taktikázást.
Az én megoldásom: magabiztosabb napjaimon kell csak próbálkozni. Jobbat egyelőre nem tudok, bocs. :D :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!