Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek sok a 9 év korkülö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek sok a 9 év korkülönbség? én 14 voltam, mikor összejöttem a 23 éves barátommal, és már 7 hónapja együtt vagyunk,1 hónapja töltöttem be a 15. szülinapom. Sok?

Figyelt kérdés

Ő azt mondja, hogy szeret, és én is így érzek iránta, de 18 éves korom előtt nem akarom elveszíteni a szüzességem, és ezzel ő is tisztában van, és azt mondta, hogy megvár.

Fiúk, ti képesek lennétek 3 évet várni az igaz szerelemre?

2010. máj. 22. 21:38
1 2
 11/18 anonim válasza:
sok
2014. júl. 22. 18:08
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, komolyan nem értem a mai fiúkat. A tinilány hótt szerelmes, az még oké, és most még nem vágja a témát, de dehogy vár rá a krapek, csak ő akarja először megdönteni, közben meg simán van másik barátnője, akivel szexel, esetleg több is.

Kislány, ha van eszed, nem éled bele magad, garantálom, az a fiú már többször is lefeküdt mással, ilyenkor a legintenzívebbek, nehogy már elhidd, hogy vár évekig, mert annyira szerelmes..

2014. aug. 19. 10:06
 13/18 anonim ***** válasza:
Bármi lehet, minden válaszadó csak egy fikció, vagy ahogy ő tenné. Eltudom képzelni hogy van olyan fiú aki vár 3 évig, de persze senki válasza ne folyásoljon be.
2014. okt. 11. 17:46
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Pedig ha jó látom most eltelt már 4 év. Szóval, mi lett a vége? :)
2014. okt. 12. 22:16
 15/18 A kérdező kommentje:
még azóta is együtt vagyunk, bár már nem minden olyan, mint rég..
2014. okt. 16. 12:13
 16/18 anonim ***** válasza:
Még azóta is együtt vagytok?..
2015. dec. 24. 13:23
 17/18 A kérdező kommentje:
igen
2016. márc. 27. 11:30
 18/18 A kérdező kommentje:
idén tavasszal lett vége, én tettem rá pontot, kiszerettem belőle.
2016. dec. 2. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!