Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gyorsan véget kéne vessek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyorsan véget kéne vessek ennek a "kapcsolatnak", igaz?

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy van 1 lány, aki nagyon szerelmes belém, aranyos, okos, de rettenetesen kikészít, mert idegesítő mennyiségben ír, 1 perc nyugtom nincs, ráadásul én nem igazán táplálok érzéseket felé.

#idegesítő #túl sok belőle
2017. júl. 27. 16:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Miért olyan nehéz őszintének lenni... :/ Minél egyértelműbben és minél hamarabb közöld vele. Majd megemészti idővel. De mi értelme volt így belemenni? Csak kérdezem.
2017. júl. 27. 18:00
 12/15 anonim ***** válasza:
,,Szia!Ne haragudj,nem akarlak megbántani,de nem érzem azt,amit kéne.Szerintem így nincs értelme folytatni." Valami ilyesmi kéne szerintem.
2017. júl. 27. 19:44
 13/15 anonim ***** válasza:

"Megpróbálom a lehető legkedvesebben leépíteni őt, csak úgy sajnálom, nem érdemli meg, hogy ezt tegyem vele. :/"

Ha megmondod neki őszintén,az nem bántás, csak jót teszel ezzel neki. Az,hogy eddig húztad, vagy esetleg nem lennél vele őszinte,maximum azt nem érdemelné meg.

Hajrá :)

2017. júl. 27. 19:55
 14/15 anonim ***** válasza:
Na, sikerült? Elmondtad végre? Annyira azért ne bonyolìtsd tùl.
2017. júl. 27. 19:57
 15/15 A kérdező kommentje:
Még mindig halogatom, sajnálom őt nagyon, olyan kedves.. :/
2017. júl. 29. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!