Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egyszerre vágott át a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszerre vágott át a párom és a "legjobb barátnőim". Hogy tovább?

Figyelt kérdés

A lényeg, hogy volt egy nagy "baráti" társaságom, illetve egy jól működő párkapcsolatom.

Ezek a gyönyörű és jószívű leányok elkezdték a hátam mögött kavarni a katyvaszt, és kibeszélni engem, illetve flörtölni a párommal.

Az én csodás barátom vevő volt a flörtre, szerinte ezek aranyos lányok, kedvesek, és mindenki szerint bennem van a hiba(hogy értsétek a flörtöt, a barátomnak küldött a barátnőm egy képet magáról, hogy a párom kedvéért az xy ruhát fogja felvenni, meg, hogy a párom kedvéért vágatta le a haját).

Mikor számonkértem, én voltam a rossz és a hisztis, és most az egész baráti társaság engem beszél ki.

Töröltem magam a facebookról, erre kaptam az üzeneteket, telefonhívásokat, hogy jajj mi történhetett velem!

A nulláról kell újrakezdenem az életemet. Mit tegyek?

Nagyon fáj,egész nap üres vagyok.

Ráadásul mindenki engem hisz most egy mentálisan beteg embernek, aki idegroncs, és szerintük iszonyat hisztis vagyok.

A másik lány barátnőm besértődött, hogy a FACEBOOKON nem írtam neki vissza, és összeállt másik 3-4 lánnyal, és most én vagyok a téma.

És ha nem akarnék törődni velük, valahogy mindig felbukkannak körülöttem.

A párom meg(aki nem lesz a párom jövő héttől) teszi a szépet, hogy én vagyok a világ legcsodásabb barátnője. Hányok ettől.

Hogy éljem túl? Hogy maradjak erős?

2017. júl. 27. 14:31
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ezt csak az übereli,mikor egy bizonyos közösségi oldal üzenőfalán incselkedik egymással az állítólagos barátnőd,és az az ember,akit szeretsz.Mikor arréb ül,hogy ne lásd,mit ír a pasinak chaten.Mikor folyamatosan arról beszél,mennyire bejönnek egymásnak és hogyan flörtölnek.Mikor gyakorlatilag belehazudik a pofádba.Tudod,ilyen emberek nem kellenek az életedbe.Épìtsd le őket a pasiddal együtt.Még egyedül is jobb.
2017. júl. 27. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!