Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobban szeretem őt mint ő engem? F
Azon kezdtem el gondolkozni, hogy lehet en jobban szeretem a baratnomet mint o engem. Hogy tudnam ezt a legegyszerubben kideriteni?
Lehet az is, hogy mind a kette maskeppen fejezzuk ki a szeretetunket, vagy en tobbre vagynek es o pedig nem az az igazan erzelmes tipus.
1,5 eves kapcsolat
Kor: 24 mindketto

Mit számít? Egy végtelenhez esélye, ugyanannyira szeretitek egymást egy végtelenül kicsi ideig, ha egyáltalán lesz/volt olyan.
Ezt megnyilvánulásaiból kell kielemezd, nem pedig kifejezés nagyságát nézd. Aki kb semennyire se tudja kifejezni is megtudja élni nagyon intenzíven s lehet nagyon erős szerelme partnere felé tudatalattijában.

Kedves Kérdező!
Pontosítsuk: milyen mértékegységben szeretnéd az adatokat?
Mert a mérési eljárások különbözőségéből adódóan, a végeredmények közt is számottevő eltérés lehetséges.
Az biztos, hogy a szerelmeteket másképp fejezitek ki.
Ennek értelmezéséhez persze azt is tisztázni kellene mire gondoltok szeretet (vagy szerelem) alatt.
... mert azt meg lehet definiálni a megnyilvánulása (azaz a cselekedetek, a másikhoz való viszonyulás alapján) vagy a belső érzéseink alapján. Ez utóbbit én inkább lila ködnek tartom, ami nem mérhető a másik lila ködéhez....
..ja de: az azért kintről is érzékelhető, ha valakinél sűrűbb, vagy lilább.
A tapasztalható cselekedetekből, viszonyulásból levonható következtetéseket sem gondolom, hogy jobban/kevésbe vagy a több/kevesebb skálán elhelyezhetőnek.
Hogy mit teszünk a számunkra fontos dolgokkal, dolgokért eléggé kultúra és világnézet függő is lehet.
Nem látom, hogy ez a (egyoldalúnak tűnő) versenyzősdi miképpen javítaná a kapcsolatotokat. Ebből származhat valami, ami boldogít?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!