Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm like-olt egy izmos testű pasast Facen. Lehet, hogy meg is csal?
Kajak burkoltan le puhatestűzött :O
31/f
Ha lenne barátom ezekszerint én már 10000000000000000000x megcsaltam volna a párom kb 10000000000000000000 emberrel. Ne viccelj már! Ezt te sem gondolhattad komolyan b#meg.
19/L
Teged szeret. Hiaba likol 10000 izomagyat,akkor is rad vagyik. Fogadd a szerelmet es viszonozd. Te jobb vagy barmelyik izomagynal,teged valasztott.
Tobb onbizlmat!
N
Komolyan, és ilyenek a mai fiatal felnőttek??? :O
Nem érzitek magatokat szégyennek, hogy egy sz..ros kép belikeolásán kattogtok és hisztiztek.
És, mi van akkor ha belikeolta azt a srácot? Máskor el fogod törni a kezét, ha még egyszer megcsinálja?
Én is likeolgatok pasikat, de az én párom sokkal érettebb és nem hisztizik ezen, és én sem, ha ő likeolgat csajokat.
Komolyan, ha nem lenne fb, akkor valami más gyermeteg miatt hisztiznének az emberek?
És kije neki az a pasas?
Ha csak random ismeretlen, akkor lehet, hogy nem mondott igazat, vagy lehet, hogy változik az ízlése, és mégsem a dagikra vágyik, vagy lehet, hogy már csak elege van a kapcsolatotokból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!