Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek vissza lehet hozni a szerelmet egy kapcsolatba? Illetve a szerelem egy idő után tényleg szeretetté módosul vagy ez nem igaz? Ha igen mennyi idő ez szerintetek?
Biztosan van rá mód, de az egész emberfeletti, mivel az agyad működését kellene átírni.
A szerelem érzése maximum 3 év után elmúlik, mivel túlzott terhelést jelent a szervezet számára a gyakorlatilag kábítószeres állapot.
A lényege annyi, hogy ne vegyük észre választottunk hibáit, lássuk őt tökéletesnek. Fél-1-2 év pedig elég idő arra, hogy olyan szeretet-kötődés alakuljon ki, hogy az a szerelem elmúltával is együtt tartsa a párokat. Nyilván ilyenkor már gyerekről is szó lenne, ha még a természetben élnénk, a férfinak meg kellene védenie a nőt és a gyermeket, amíg az kicsi, a nőnek meg ragaszkodnia kéne a férfi jelentette védelemhez.
De szerintem wikin is van cikk a szerelemről, olvasd el!
Köszönöm szépen a választ. Azért érdekelt volna ez a dolog, mert párommal 9 hónapig voltunk együtt és nem rég szakított velem, azt mondta fokozatosan kiszeretett belőlem (márciusban volt egy hülyeség amit csináltam, illetve utána volt egy időszak kb másfél hónap amikor elég rendesen veszekedtünk), de az utóbbi egy hónap már egész jó volt.
Személyesen nem akart beszélni velem, ami egy kicsit furcsa volt a számomra, de mivel ez egy folyamat volt és azt mondta hogy most először igazán szerelmes és hogy én vagyok a Nagy Ő (nem az első kapcsolata volt szóval ebben nem hiszem hogy hazudott volna) nem lehet itt arról szó hogy új neki ez az érzés, már mint hogy a szerelem elmúlik és a szeretett marad helyette? Egyébként ez a 9 hónap eléggé intenzív volt, lényegében éjjel nappal együtt voltunk. Egy koliban vagyunk és még az óráink is együtt voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!