Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak erre nektek mi lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak erre nektek mi lenne a reakcíótok, ha a barátnőtök? 😖😈

Figyelt kérdés

Nagyon durván "neki estek" egymásnak a barátnőddel, mert elment otthonról, de nem ment haza estére sem csak a következő este állított be hozzád és akkor úgy csinált mintha semmi nem történ volna megakart ölelni,megcsókolt gyorsan. A telefonján nem érted el, mert szervízben van a készüléke. A szüleinek nem tudtad a tel szàmát, sehogy nem tudtad volna elérni.

Nyilván kiborulnál nem??? Vagy??? A barátnőd azt mondja haza ment a szüleihez,hogy hozzon magának még cuccokat, mert költözni fog majd hozzád aztán este úgy dönött a családjánal alszik, de neked még fbon írta meg,hogy a túró van, pedig telefonálhatott is volna vezetékesen is akár vagy valakikot elkéri a telót.

Amikor veszekedtek azt mondja ő nem gondolta volna,hogy ez ekkora bűn,azt hitte sejted,tudtad,hogy a cuccaiért ment haza. Mert ugye gondolatolvasónak kell lenned. Aztán te meg halálra aggódtad magad 2 napig.

A barátnőddel kiabáltál volna mérgedben? Vagy??? Mit mondtál tettél volna???

Az uccsó kérdésem pedig,hogy arra mi lenne a reakciód ha a barátnőd ezután a veszekedés után elkezd sírni. Mondjuk mert sosem látott úgy,hogy ennyire kikelsz magadból és nem érzi a súlyát annak amit csinált.

Nem így ismerted a barátnődet. Már 2 éve együtt vagytok és ilyet még nem csinált.

FÉRFIAK & FIÚK VÁLASZOLTOK?

26[N]

2017. júl. 22. 12:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom hogy kiabálnék-e, mert nem voltam még ilyen helyzetben, de az tuti hogy kiakadnék rendesen. Azért a mai világban mikor internet fb, okostelefonok világát éljük, nehogy már ne találja meg a módját hogy értesítsen mikor szándékozik jönni. Még akkor is ha neki épp nem volt telefonja. És senkinek a családból?

És azért egy ilyen szintű kapcsolatban ahol már az összeköltözés körvonalazódik már igenis evidensnek kéne lennie, hogy értesítjük a másikat, ne várjon meg aggódjon a szerencsétlen egy napig.

Elég szomorú hogy a lány nem gondolt erre.

2017. júl. 22. 13:57
 12/14 anonim ***** válasza:
69%

Ha nem is kiabálnék vele, de leb*sznám őt nagyon. Ha együtt élünk, vagy innentől együtt élünk, nincs olyan, hogy nem szólok a másiknak, hogy nem megyek haza. Vagyis, oké, hogy pár órára eltűnsz, mert összefutsz egy ismerőssel miközben mész valahova és beszélgettek kicsit, vagy többet bámészkodtál, vagy jól érezted magad a haveroddal és eltelik az idő, de ilyen nincsen, hogy éjszakára nem megyek haza egy szó nélkül.

Teljesen jogos a részéről, hogy ki van akadva, aggódott érted, megette az ideg, hogy eltűntél. Nem is értem, hogy egyes emberek hogy gondolnak ilyet...

2017. júl. 22. 15:01
 13/14 anonim ***** válasza:
95%

Nem kiabálnék, de valami megtört volna bennem.

Főleg, hogyha fel sem fogja a dolog súlyát... ilyen dedós, éretlen gondolkodású emberre pedig nincsen szükségem (mivelhogy a fene tudja, legközelebb mikor teszi ezt), úgyhogy kiraknám a szűrét.

2017. júl. 22. 16:10
 14/14 anonim ***** válasza:
Én nőként mondom, hogy én is kiakadtam volna. Nem a habzó szájjal ordítós szintig, de na. Azért komoly, hogy a lánynak áll feljebb, amikor kb. 2 napra meglép, b...ik szólni a párjának, hogy ez "bántani" merészeli. Ha 2 napig nem kapnék életjelet a páromról, én is halálra aggódnám magam (mondjuk nem tudom, ti a facebookon éltek-e, én nem, többet nézem a mailjemet meg a telefonom, szóval ha vki fontos dolgot fb-n üzenne meg nekem, hát meglenne róla a véleményem, hogy ennyire nem ismer és ennyire lusta, hogy nem kér el vki mástól telefont vagy Skype-ot). Aztán amikor megjön, mintha mi sem történt volna, puszika, se egy bocsi... hááááát... és akkor még őt kell sajnálni, mert sírt? Hát ez a minimum... és ne azért sírjon, mert kiabáltak vele, hanem mert belátja, milyen bunkón viselkedett és mert megbántotta a párját.
2017. júl. 24. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!