Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mennyi az esélye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyi az esélye hogy megcsal a párom?

Figyelt kérdés
10 éve vagyunk együtt.Nagyon nagy volt a szerelem kapcsolatunk elején.Kettőnk közt nekem van nagyobb igényem szekszuális együttlétre.4 éves gyercekünk van.Kapcsolatunk (mint nő és férfi)kisfiunk születése óta változó.Vagy hogy csillapodik vagy hogy felpezsdül.Mostanában sok volt sajnos a vita köztünk eléggé elhidegültünk egymástól.Mindennapi teendők stressz stb...Sexuális együttlétünkben is volt kissebb kihagyás.Most már három a alkalommal közeledtem felé,de elutasított,mert fáradt.Persze vita lett belőle.Most ott tartunk hogy teszünk azért hogy újra jó legyen minden.Azt mondta azért utasított el,mert szar volt neki ahogy mostanában beszéltem vele (átmentem hárpiába)amire valóban rá is jöttem.Most ő is én is kedvesek vagyunk stb.Nem tudom mit gondoljak.Szerintetek mennyi az esélye hogy más nő van a dologba?
2017. júl. 21. 19:14
 1/4 anonim ***** válasza:

1. Légyszíves tanulj meg helyesen írni!

Ez kiverte a biztosítékot: "szekszuális" :D

2. Ha most tesztek azért, hogy minden visszaálljon a régi jó kerékvágásba, akkor miért fantáziálsz olyanról, hogy megcsal-e téged?

Ha nincs probléma akkor generálunk?

Légy már egy kicsit bizakodóbb!

2017. júl. 21. 19:17
 2/4 anonim ***** válasza:

"Mostanában sok volt sajnos a vita köztünk"

Veszekedés* Arra mondjuk, sajnos s vitára, hogy szerencsére.

"elutasított,mert fáradt."

Ilyen szinte nem létezik. Nagyon extrém esetben csak.

Elutasít, mert e időszakban gyenge szerelem.

Nem csal meg.

Tanuljatok meg gondolkodni, tudatosan irányítani gondolataitokat. Csak szeretet, jó akarás létezik. Amint ezt megértitek, megszűnik minden problémátok, minden téren.

2017. júl. 21. 19:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem kicsi az eselye.
2017. júl. 21. 21:57
 4/4 anonim ***** válasza:

Ja, es a sok helyesiras nacinak. A kerdesre valaszoljatok idiotak, senki nem kerdezte, hogy talaltatok-e hibat.

Ja es a kerdezonek legalabb van parja, meg gyereke, ha ti a kakan is csomot kerestek, akkor sok sikert ;)

2017. júl. 21. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!