Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez valóban csak megbeszélés kérdése, ahogy ő mondja vagy annyira másra vágyunk, hogy nem is illünk össze?
Féléves kapcsolatról beszélünk, van köztünk 1000 km is, de ez a legkisebb probléma. Most jöttem rá, hogy nem arra vágyom, amit a barátom tud adni. Az első hónapokban még nagyon díjaztam, hogy ennyire figyelmes, udvarias, már-már túlságosan is. Aztán kezdett is idegesíteni a stílusa, a finomkodása (szexben is), a körülményessége, valahogy úgy éreztem, rájátszik és rágörcsöl a kapcsolatra. Elmondtam neki mindezt, és azt mondta, tud változtatni, visszafogja majd a romantikus énjét. Így viszont nem tudom, hogy mennyire lesz önmaga, mennyire tud kiteljesedni.
Ki mit gondol erről?
Igeeen. Ahogy leírtad, abból az jön le, hogy volt valamire szükséged a kapcsolaton belül. Ezt szeretted volna megbeszélni, ami meg is történt, de rosszul sült el a dolog, bekorlátoztad.
Érdemes lenne újratárhyalni a témát, most már úgy, hohy a párod szükségletei is maradéktalanul kielégülhessenek a kapcsolatban.
Gyakran kell egy kis kompromisszum persze, de érdemes konszenzusra törekedni, hátha lehetséges :)
Köszönöm szépen a válaszokat.
Nem vagyok szerelmes, ez itt a legnagyobb probléma, pont emiatt nem tudom elfogadni őt magam mellett.
nem kell ilyennel foglalkozni
aki nem tudja magát 100% őszintén adni és nem tudod, hogy melyik az igazi énje és melyik akar bevágódni, az az ember kuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!