Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Már nézni sem szabad, férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nézni sem szabad, férfiak titeket is zavart volna, ha?

Figyelt kérdés

Párszor azon kapott a barátom,hogy megnézem a férfiakat. Sosem estek ki a szemeim, csak megnézem azt aki külsőre valamiért tetszik, ha elmegy mellettem egy jóképű srác lehet megnézem magamnak, de nem csinálok semmi mást és sosem estem túlzásba. A barátom is láttam már,hogy megnézte a nőket, de nem voltam féltékeny, nem zavart. A barátom pedig egy veszekedésünk során felhozta,hogy én megbámulom a pasikat és ez neki rosszul esik, szószerint kiesik a szemem és csorgatom a nyàlamat. Ilyet sosem csináltam, nagyon megdöbbentem ezen kijelentésén. Mostanában voltunk egy étteremben ahova pár férfi érkezett és igen tény,hogy megnéztem őket, de nem csináltam semmit,akaratlanul is arra néztem. Mindenkit megnézek ha jön velem szembe legyen az nő vagy férfi mindegy. Ezek a srácok pedig ott jöttek be az ajtón én csak rájuk mertem nézni. A barátom pedig nekem dobta a szalvétát,hogy töröljem meg az àllamat,mert kifolyt a nyálam. Még én voltam az aki zavarba jött és bocsánatot is kértem tőle egész végig utána csak az étellel szemezgettem inkább nem néztem senkire.

Ui:Az exem is ez miatt már megjegyzéseket tett, de neki az is gond volt,hogy vannak férfi barátaim. A mostani barátom is kicsit féltékeny rájuk, de istenem ba°°°us. Miért ilyen kisajáítóak a pasik

?

Titeket is zavart volna ez ? Srácok válasza érdekel.

Privátot kérlek ne írjatok.

22\N

2017. júl. 19. 14:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
27%

Önbizalomhiányos, féltékeny a pasi.

Hűséget fogadunk és nem vakságot.

2017. júl. 19. 14:15
 2/13 A kérdező kommentje:
Meg ami érdekes nekem,hogy önbizalom hiànya sincsen mégis ezen kiakad. De az exem is. Most nem akarok mindent erre fogni, mert sajnos azt hallom egyre többször,hogy igen ez is gáz,ha valakire rá mer nézni ha párkapcsolatban van a férfi°nő.
2017. júl. 19. 14:17
 3/13 anonim ***** válasza:
96%
Engem is zavart, kértem a páromat, hogy ha vele vagyok, lehetőleg ne tegye, mert ez alao figyelmesség a másikkal szemben. Szerencsére ő megértette
 4/13 anonim ***** válasza:
97%
Nyilvan ugy csinalod, hogy feltuno csak te hiszed azt, hogy nem. En sosem vettem meg eszre a baratomat, hogy megnezne barkit amikor velem van.
 5/13 A kérdező kommentje:

Nem, nem feltűnő szerintem. Ha velem van a barátom akkor meg kimondottan figyelek arra,hogy ne nézzek másokat meg, mert rosszul érinti. Mégis ha véletlen valakit meg merek nézni már ugrik.

Mi a szent sz°°ért kell ez? Csak őt lehet bámulni? A páromat? Nagyon szeretem, nem csaltam meg sosem,hűséges vagyok hozzá,bízhat bennem mégis ez van.

2017. júl. 19. 14:20
 6/13 anonim ***** válasza:
97%

Azért az eléggé árulkodó, hogy az exed meg a mostani párod is észreveszi, hogy ennyire feltűnően bámulod a férfiakat.

Illetlenség... nem a kifogásokat kell keresni, hanem megoldani.

Azért ártatlan érzéketlen pillantások miatt senki sem szól, hiszen egyértelmű, hogy nem direkt nézed. Azonban nálad nem ez lehet a gond szerintem.

2017. júl. 19. 14:21
 7/13 A kérdező kommentje:
Pedig tényleg, nem kifogásokat gyàrtok. Eddig nem mondta,hogy ez baj,hogy megnéztem valakit csak a veszekedés során bökte ki és azóta rám szól. Nekem ez döbbenetes volt, sosem akartam ezzel megbántani őt.
2017. júl. 19. 14:23
 8/13 anonim ***** válasza:
25%

Jaj, de sok a prűd, érzékeny, önbizalomhiányos, féltékeny személy.

Akkor vegyetek fel szemellenzőt, mit a lovak és bámuljatok csak előre, plusz pincsikutya módjára teljesítsétek azt, amit a gazditok megkövetel tőletek.

2017. júl. 19. 14:29
 9/13 anonim ***** válasza:
54%
Valami nincs rendben a kapcsolattal ez annak a jele. Tudat alatti dolog. Ha valaki boldog akkor nem fordul meg ilyen a fejébe ha mellette a parja. (Az megint más ha több évnyi házasság van mögötted de 22 évesen nem hiszem.)
2017. júl. 19. 14:39
 10/13 anonim ***** válasza:
56%

#8 Akkor én meg világosítsalak fel azt illetően, hogy nem mindenki teszi szét a lábát 2 szó után vagy vetkőztet le férfiakat miközben ott van a barátja, stb. stb.

Ez nem a mi prűd viselkedésünkről szól, hanem a te és a kérdező "ku-rv@'s" viselkedéséről.

Nem mindenkinek jön be ez, már bocsi.

Attól senki sem lesz kutya meg prűd, hogy miközben ott a párja nem hoz létre egy mesterséges folyót vagy esetlegesen a párjára koncentrál ha már ott van és minőségi időt akarnak kettesben tölteni.

Emellett senki sem arról beszélt, hogy nem nézhetsz rá másra, hanem vannak pillantások között is különbségek.

Az ártatatlan, semmilyen mögöttes szándékot nem rejtő pillantásokat nem veszik észre.

Azonban azt, ami árulkodik arról, hogy legszívesebben meztelenül ugranál a kiszemelt áldozat falloszára, azt már igen.

Főleg ha már nem egy ember jegyzi meg, akkor elkell azon gondolkozni, hogy itt lehet nincs valami rendben.

De persze azt is lehet, hogy feküdj le az összes férfival, legyél egy utolsó útszéli aki már mindenkinek megvolt és majd ujjonghatsz örömödben a 100 betegség mellett, hogy neked senki sem parancsol és mennyire vagány lettél.

Jah, hogy mégis mindenki rajtad fog röhögni és mindenki lenéz, etc. Az nem számít... :) Végülis mindig lesz, akinek megtudod nyitni a lábaidat.. kivéve akkor ha elkapsz valami olyat, aminek köszönhetően lábad sem lesz és akkor már azzal sem kell bajlódni, csak jöjjenek.. :)

2017. júl. 19. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!