Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj hogy engem idegesit? Feltekenyseg?
Szoval ha a kozos csaladi nyaraloban vagyunk, nyaranta. Parom allandoan poenkodik, viccelodik az unokatestvere felesegevel. O epp 9 honapos terhes. Engem ez zavar. De ilyen szar hulye oltasokat magyaraznak egymasnak.
Koztuk nincs semmi. Tehat ilyeneket ne mondjatok.
De engem baromira zavar hogy amikor itt vagyunk. Neki magyaraz meg viccelodik bunkosagokat.
Aztan egyik este velem.is igy beszelt es mondtam hogy velem tisztelettel beszeljen. Ne igy.
Zavar,hogy vele így poénkodik, ergo azt szeretnéd,hogy veled tegye. De mikor pedig veled teszi,ahogy te kívánod, akkor meg az zavar.
WTF???? Erre nem is mondok semmit.
Nem féltékenység, csak szimplán besavanyodott liba vagy, akivel nem lehet viccelődni, mert hercegnőnek képzeli magát.
Ne csodálkozz, hogy jól kijön a másik nővel, mert ő legalább nem oltja le meg oktatja ki, ha poénkodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!