Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ne tötődjek vele, ha egy idegesítő illető telekommenteli a párom bejegyzéseit?
Nem, nem tini párkapcsolatok kategória, szerintem egy felnőttel is megeshet, hogy egy facebookos dolog böki a csőrét :)
Nagyon idegesít, hogy mindenhova odakommentel az illető és nehezemre esik, de nem akarok én lenni a hisztis. Raadásul a párom nem adja alá a lovat sem, tehát semmi "rosszat" nem csinál.
Hogy ne törődjek a dologgal?
A kommentek tartalmával van bajod vagy az illető neméve ?
30/f
Ehh, manapság már érdemibb kérdések vannak a tini kategóriában, mint itt, a nagyranőtt tinik között.:)
Ha idegesít, ne olvasgasd a párod bejegyzései alatti kommenteket. Gondolom, ti eleget beszélgettek egymással, szóval aligha tud olyasmit mondani facebbokon, amit már ne hallottál volna élőben. Azt meg szíve-joga eldönteni, hogy kit tilt le facebookon. Ha már az élet összes problémáját megoldottad és már csak ez maradt, akkor persze beszélhetsz a pároddal, hogy ez zavar téged. Lehet, hogy tekintettel rád, letiltja majd és megoldódik a húsbavágó problémád. További javaslatom a vény nélkül kapható nyugtatók szedése és/vagy meditatív gyakorlatok kipróbálása.
Nem fogom azt kérni, hogy tiltsa le, vagy szakítsa meg vele a kapcsolatot, nincs jogom hozzá és ne akarok betolakodni a magánszférájába.
A kérdés az, hogy engem hogy ne zavarjon :)
Arra is megkaptad a választ. Mint mondtam, ne olvasgasd a kommenteket vagy ha nem tudod megállni, akkor szedj nyugtatót vagy meditálj, hogy megnyugodj.
Ha nem tudsz olvasni, miért próbálkozol a gyékán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!