Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megbocsátanátok ezt? Lenyelnétek vagy szakítanátok? (többi lent)
Egyetértek az #5-össel. Ebben a "párkapcsolatban" te már csak egy tartalékolt nőcske vagy, akibe azért néha még bele fogja dugni a farkát, ha nincs más.
De még ez a mese, hogy nem jött össze a másik csajjal... :D Vagy inkább a másik csaj nem akart vele összejönni, így már hihetőbb lenne.
Nem épp monogám a kapcsolatotok. Párod szerint ezzel semmi baj sincs 😃 szerintem meg rohadtul van, méghozzá az, hogy láthatóan nem beszéltétek meg!
Szóval beszéljétek meg, hogy milyen párkapcsolatban szeretnétek élni!
És ha neked csak a monogám elfogadható, neki pedig az nem okés, akkor nem illetek össze :(
Liánozik.
Addig nem engedi el az indát, amíg a másikat biztosan meg nem fogja.
Remélem átmegy a hasonlat..
Akiben ez egyszer is komolyan felmerül,az nem szeret igazán és le fog lépni később más nő miatt..Valószínű a csajjal sem jött volna végül össze,azért is maradt veled.
Én szerintem hagynám hadd menjen.
Ha nem régóta vagytok együtt, ha nincs konkrétan közös múlt, akkor nem gondolkoznék sokáig.
Aki egyszer megtette (volna) ... Mindenki megérdemel egy normális, hűséges partnert! Te se add alább, Kedves Kérdező!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!