Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért erőltetnek egy olyan kapcsolatot ami nem működik?
Gondolok itt azokra is akik pl. elmennek egy párkapcsolati terápiára meg stb.
De egyáltalán minek is van párkapcsolati terápia.
Két ember azért jön össze általában mert tesznek egymásnak jól érzik egymás mellet magukat szeretik egymást.
Most annak mi értelme hogy van egy rra szakosodott ember hogy egy nőt meg egy férfit megpróbáljon összekényszeríteni mert már nem működik köztük a dolog.
Ha két fél több éve együtt van, akkor érthető, hogy nem akarják a kukába dobni az egészet és mást keresni,hanem próbálják megoldani a gondokat és újra egymásra találni.
Nem mondom,hogy ez mindig sikerül, de ha igen, akkor miért ne próbálják meg?Ha mindkét fél akarja és tényleg összeillenek és nagyon szerették egymást, akkor meg lehet javítani a dolgokat szerintem.
Kezdhet minden nehézségnél új kapcsolatba az ember, de nem lesz semmi sem tökéletes, mindenhol lesznek veszekedések, nézeteltérések stb.
pár hónap után én is hagynám a fenébe, vagy ha nem gondolom valakivel komolyan.
De akivel egy életre tervezek, akivel x éve együtt vagyok, annál nem az az első gondolatom, hogy szakítsunk ha összeveszünk, hanem az, hogy kérjuk bocsánatot és gondoljuk át a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!