Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Néha úgy érzem, hogy nem is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Néha úgy érzem, hogy nem is hiányzok a barátnőmnek. Nem szokott felhívni, nem ír magától e-mailt, msn-en azért néha rám lép. Ez normális? Hogyan teszteljem?

Figyelt kérdés

hogyan teszteljem?

szeretném megtudni, hogy ha egy napig nem keresem, és nem megyek fel msn-re, ő fog-e keresni, felhív-e, vagy dob-e egy levelet, vagy sms-t.

amikor együtt vagyunk nem érzem hogy a terhére lennék vagy hogy nyűgnek venné, úgyhogy nem értem.

viszont azt sem akarom hogy megsértsem.

Szerintetek ez normális? a fiúnak kell mindig keresni a lányt, akkor is ha a lány állítólag a barátnője?

csak én komplikálom túl?

2010. máj. 21. 18:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
ez egyértelmű de kikészít ez a lusta fiatalság, nagyon sokan írnak amiatt mert a barátjuk nem ír rá msnezés közben meg elfoglalt vagy mittomén mert akkor megáll az élet vagy miafax????? vagy a napokban irt egy lány hogy nem tudja megadja e az msn címét a kiszemeltjének vagy ne.... MIVAN??? msn nélkül nincs élete vkinek, vagy nektek nincs lábatok???? el kell menni sétálni vazze vagy fagyizni, személyesen ismerkedni, nem csak msn létezik, bár lehet nektek lerohadt a lábatok vagy nemtom
2010. máj. 21. 19:00
 12/20 anonim ***** válasza:
szobabogarak...
2010. máj. 21. 19:01
 13/20 anonim ***** válasza:

Szia! Igaz én lány vagyok, de engem is aggasztott már ilyesmi. De ez nálam nem azt jelentette, hogy egy nap nem hívott fel, vagy nem írt sms-t. Netről ne is beszéljünk. Hanem engem huzamosabb ideig nem keresett. Volt, hogy napokig. Na ez már hanyagolás.

Én a fél nemistudommimet adtam volna azért,hogy olyan legyen, mint te.

Vajon miért nem vagyunk már együtt...

2010. máj. 21. 19:03
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Félreértés lehet. Gondolom a kérdező nem ül napestig a számítógép előtt, hanem pl. messzebb lakik a barátnője, és mivel szereti, kapaszkodik minden lehetőség után, hogy érintkezhessen vele.
2010. máj. 21. 19:13
 15/20 anonim ***** válasza:
Az én volt barátnőm is ilyen volt h nem keresett, néha ugy éreztem h az se érdekelné különösen ha otthagynám.. még1x ilyen lánybol nem kérek
2010. máj. 21. 19:28
 16/20 anonim ***** válasza:
Az msn-t már én is régen letöröltem a gépemről, 10 percet ha már fent kellett lennem csak felidegesitett az egész program..
2010. máj. 21. 19:30
 17/20 A kérdező kommentje:
hát majd megbeszélem vele
2010. máj. 21. 19:33
 18/20 anonim ***** válasza:
Én sem szeretek naphosszta az msn előtt ülni... de hasznos nagyon, mivel a párom külföldön dolgozik. A telefon drága, bár néha hívjuk egymást, meg sms-ezünk is, de az msn a legegyszerűbb. A kérdező pedig ne aggódjon, ez teljesen normális. Nem lóghattok állandóan egymás nyakában:) 18/L
2010. máj. 21. 21:14
 19/20 anonim ***** válasza:
Az ember elvesztette a kapcsolatát az élővilággal...lassan,régen sem volt msn,mobil sms, mégis boldogok voltak a párok miért kell egymás nyakán lógni mindig.azért mert 2 ember együtt van folyamatosan elérhető kéne h legyek??hol msn hol sms néha idegesítő pedig én már éltem tartós kapcsiban s nem csináltam belőle gondot ha a pasim nem hívott annyiszor vagy én nem hívtam ettől még szerettük egymást.
2010. máj. 21. 23:37
 20/20 anonim ***** válasza:
éjó
2010. máj. 22. 00:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!