Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elengednétek a párotokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elengednétek a párotokat zenei fesztiválra a barátaival?

Figyelt kérdés
2010. máj. 21. 17:49
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Jaj bzdmeg, kalitkába akarod zárni??? Vagy mi??? xDDD Miért ne mehetne el fiatalon zenei fesztiválra?? LoLz, ne csodálkozz ha nem sokáig marad majd veled xDD
2010. máj. 21. 22:36
 22/24 anonim ***** válasza:
Háát..én tavaly ilyenkor pont 1éve megbíztam a csajomban, elengedtem, aztán meg is csalt....szóval azért vigyázz. főleg ha elenkező neműekkel megy. de egy zenei fesztiválon amúgy is ismerkednek is az emberek..szóval légy résen. vagy menj el velük te is. ha nem szereted azt a zenét akkor is.
2010. máj. 22. 18:12
 23/24 anonim ***** válasza:
54%

Nem biztos, hogy a kérdező ki tud dobni több, mint 10 ezer ft-ot csak a belépőre (aztán ott van még a kaja- és útiköltség) egy olyan rendezvényre, ami lehet, nem is érdekli annyira - csak azért, hogy a pasiját őrizgesse. Én úgy vagyok vele, hogy ha a pasim szeret, álljon ellen a kísértésnek akkor is, ha egy tegyük fel egy bordélyházba rángatják, ahol több prostituált felkínálkozik neki. :)

Az nem igazi hűség, ha csak azért nem csal meg a párod, mert nincs rá alkalma, lehetősége, nincs hol, kivel, stb. Én is voltam már sok fesztiválon, láttam sok félrelépést, nem mondom, hogy nincs bennem semennyi aggodalom - de tartom magam a fenti elvekhez. Ha baj lesz, azt úgyis meg fogom tudni, mert a fesztivál tele van szórva ismerősökkel, és nem mind a haverja, aki falazna neki.

2010. máj. 22. 19:22
 24/24 anonim ***** válasza:
Akkor legalább kiderülne, hogy érdemes-e közös jövőt tervezni.
2010. máj. 22. 20:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!