Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elengednétek a párotokat zenei fesztiválra a barátaival?
Nem biztos, hogy a kérdező ki tud dobni több, mint 10 ezer ft-ot csak a belépőre (aztán ott van még a kaja- és útiköltség) egy olyan rendezvényre, ami lehet, nem is érdekli annyira - csak azért, hogy a pasiját őrizgesse. Én úgy vagyok vele, hogy ha a pasim szeret, álljon ellen a kísértésnek akkor is, ha egy tegyük fel egy bordélyházba rángatják, ahol több prostituált felkínálkozik neki. :)
Az nem igazi hűség, ha csak azért nem csal meg a párod, mert nincs rá alkalma, lehetősége, nincs hol, kivel, stb. Én is voltam már sok fesztiválon, láttam sok félrelépést, nem mondom, hogy nincs bennem semennyi aggodalom - de tartom magam a fenti elvekhez. Ha baj lesz, azt úgyis meg fogom tudni, mert a fesztivál tele van szórva ismerősökkel, és nem mind a haverja, aki falazna neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!