Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Más szerint is lassan ott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más szerint is lassan ott tartunk, hogy ha egy nő foglalt, akkor az majdnem könnyebb "préda", mintha független lenne?

Figyelt kérdés
Sajnos azt veszem észre, hogy ha foglalt egy nő könnyebben megszereznem, mintha egyedülálló lenne. Ezzel van így más is? Idáig, aki független volt az nemet mondott, de ha olyan nőre hajtok, aki foglalt azzal meg összejön a dolog. Van így ezzel még valaki? Miért lehet ez így?
2017. júl. 13. 20:02
 1/8 anonim ***** válasza:
64%
Mert a r___bancok között keresgélsz.
2017. júl. 13. 20:07
 2/8 anonim ***** válasza:
79%
Pasik folyton megkaphatóak. Független, foglalt nem számít. Csak puncit kapjon. Lehetőleg minél többet. Az is szégyen.
2017. júl. 13. 20:08
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem, nincs igazad, ugyanis már ott tartunk.

30/f

2017. júl. 13. 20:51
 4/8 anonim ***** válasza:
20%
Kettes. Kitől is kapják a puncit ?
2017. júl. 13. 21:06
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerintem csak rossz helyen keresgélsz és kifogod a hü#e pi#kat. Meg persze az elvárások is az egekben lehetnek, és nem mindenki tudja megugorni a lécet.

Ah gondolom eszedbe sem jutott,hogy benned lehet a hiba.

19/L

2017. júl. 14. 11:05
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem már az is értelmezhetetlen, hogy foglalt nőkre hajtasz. Miért jó az?
2017. júl. 14. 12:08
 7/8 A kérdező kommentje:
Én nem hajtok foglalt nőkre. Ismerkedek, beszélgetek és ennyi. Nem nyomulok, nem kérek telefonszámot, nem jelölök facen senkit sem. Egyszerűen olyan nők állnak meg, akik foglaltak. A független nők le se sz@arják a fejemet, aki meg foglalt, az keres, jelöl, telefonszámot kér és randizni akar. A kérdésem arra irányult, hogy más is van-e így? Hiába keresek független nőket, ha azoknak nem kellek a foglalt nők meg betalálnak. Most is egy 44 éves nővel voltam együtt, akinek 3 gyereke van, férje és 24 éve házas.
2017. júl. 14. 15:37
 8/8 anonim ***** válasza:

Akkor ennyi erővel én is feltehetném a kérdést, hogy "már ott tartunk, hogy 22-23 évesek hajtanak 28-30 éves nőkre, megdugják őket párszor, aztán mennek tovább a farkuk után?".

Mert amikor párt kerestem, számolatlanul találtak be az ilyen fiúkák. De tényleg napi 5-6. De nekem nem volt célom ilyenekkel találkozgatni, úgyhogy hiába kérték a telefonszámomat, a facemet, akármimet. Tudtam, mit/kit keresek, és nem engedtem az ilyesminek. Én értem, hogy egyszerűbb út engedni a házasok csábításának, de ha nem fektetsz munkát a párkeresésbe, akkor csak az ilyen hulladék emberek találnak meg, de az meg nem az ő hibájuk, hogy leállsz velük.

2017. júl. 14. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!