Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más szerint is lassan ott tartunk, hogy ha egy nő foglalt, akkor az majdnem könnyebb "préda", mintha független lenne?
Nem, nincs igazad, ugyanis már ott tartunk.
30/f
Szerintem csak rossz helyen keresgélsz és kifogod a hü#e pi#kat. Meg persze az elvárások is az egekben lehetnek, és nem mindenki tudja megugorni a lécet.
Ah gondolom eszedbe sem jutott,hogy benned lehet a hiba.
19/L
Akkor ennyi erővel én is feltehetném a kérdést, hogy "már ott tartunk, hogy 22-23 évesek hajtanak 28-30 éves nőkre, megdugják őket párszor, aztán mennek tovább a farkuk után?".
Mert amikor párt kerestem, számolatlanul találtak be az ilyen fiúkák. De tényleg napi 5-6. De nekem nem volt célom ilyenekkel találkozgatni, úgyhogy hiába kérték a telefonszámomat, a facemet, akármimet. Tudtam, mit/kit keresek, és nem engedtem az ilyesminek. Én értem, hogy egyszerűbb út engedni a házasok csábításának, de ha nem fektetsz munkát a párkeresésbe, akkor csak az ilyen hulladék emberek találnak meg, de az meg nem az ő hibájuk, hogy leállsz velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!