Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MINDENÉRT piszkál a barátom. Mit tegyek?
2 éves kapcsolat, 22 évesek vagyunk.
A párom MINDENÉRT piszkál engem az utóbbi 3 hónapban. Idáig bírtam.
Például strandon voltunk, és nagyon elfáradtam. Hazafele megkérdezte a kocsiban, hogy miért vagyok szótlan. Mondtam neki, hogy imádok úszni, és úgy elfáradtam.
Utána még vagy 3x kérdezte meg, hogy MI BAJOM, és hogy úgy nem tudunk segíteni rajtam, ha nem mondom meg. RÁKIABÁLTAM, hogy semmi bajom. Ezek után a családja előtt is eljátszotta, hogy megkérdezte mi bajom.
Múlktor felhívott telefonon, hogy így imádlak-úgy imádlak szerelmem, majd utána jött a monológ, hogy mi baja van velem.
Most hétfőn volt a csúcs. Hétvégén nem találkoztuk, hétfőn este átmentem hozzá. Egész nap óránként hívott, hogy imád meg szeret, majd amikor találkoztunk elkezdett prédikációt tartani, hogy én mekkora hülye vagyok és blablabla.
Közöltem, hogy nyugodjon már le, majd kedd reggel otthagytam.ÓRánként hívogatott, hogy mennyire várja már, hogy lásson.
Most is aludt, felkelt, és az első, ami mondandója akat, hogy imád, utána pedig, hogy egy családi dologban nálunk én vagyok a hibás és majd a kapcsolatunk rámegy erre.
Letettem.
MINDEN rendben volt 3 hónappal ezelőttig, amikoris elkezdte ezt az undorító viselkedést. Nem tudom vele megbeszélni, nem lehet, támad akkoris.
A családja is észrevette, hogy egyre pimaszabb a párom.
Mi a franc történhetett?
Annyira gyomorgörcsöm van, ha hozzá kell bújnom, pedig ugyanakkormeg azis bennem van, hogy imádom...sose éreztem még így.
A leírásból annyira nem tűnik durvának.
Valószínű te is jobban felkapod már a vizet, ez meg olaj a tűzre, még jobban kétségbeesett és csinálja.
Nem tudom mi lehet, azt tanácsolom, hogy üljetek le és beszéljétek meg.
Hogy mi változott az utóbbi időben, mi zavar téged, őt mi zavarja stb.
És hátha sikerül megoldanotok.
Ha jól működik egyébként minden,akkor én nem biztos,hogy elengedném ha partner benne,hogy változtassunk.
De te érzed,te vagy benne.
"amikor találkoztunk elkezdett prédikációt tartani, hogy én mekkora hülye vagyok és blablabla. "
"A családja is észrevette, hogy egyre pimaszabb"
Te meg imádod, ezért eltűröd ezt az ostoba idomítást.
Én nem tenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!