Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőm azt mondta, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm azt mondta, hogy attól, hogy szakítunk, szexelni összejárhatunk (végül nem szakítottunk) ez mit jelentsen?

Figyelt kérdés
Tegnap egy komolyabb vitába keveredtünk barátmőmmel, amiben tudom, hogy nekem volt igazam, mert ő hibázott többszörösen. Pl. Beszélget az egyik barátommal Facebookon, holott ezt hónapokkal ezelőtt megtiltottam neki, mert bár a csávónak nem lenne esélye nála, mert kissé csúnya, de lelkitársi viszint apolt vele, már azt kezdtem érzeni, hogy jobban elbeszélget vele, mint velem, ezért megmondtam, ne beszéljenek, persze barátnőm, miután most lebukott, nem is emlékezett rá, hogy én megtiltottam a dolgot. Mikor megláttam a telefonjaban a beszélgetést, azonnal otthagytam haragomban, ő utánam sem jött (vagy mert túl büszke, vagy mert nem szeret, igaz hogy büszke fajta, de mostanában bizonytalan vagyok a szerelmében) nem sokkal később visszamentem hozzá, majd szakítás közeli állapotba kerültünk, mikor azt mondta, szakítsunk, de attól még szexelni összejárhatunk. Nekem erre nincs szükségem, lesokkolt ez a mondata, nem is értem hogy gondolhatta ezt... Próbáltam tőle megtundi, miért mondta, de csak annyit tud mondani folyton, nem tudom. Ezért kérem a ti tanácsotok, hogy mire véljem ezt a kérdést? Köszönöm a valaszokat! 20/L 17/L

2017. júl. 12. 12:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ez egy elég gerinctelen formája a szakításnak,ugye tudod?

Mi az,hogy nem szeretitek egymást,de dugni összejárhattok?Ha ilyet mondana a csávóm,vissza nem tartanám,sőt biztatnám,hogy menjen amerre lát,mert ebbe nem egyezek bele.

2017. júl. 12. 15:32
 12/15 anonim ***** válasza:
57%
Mi az a Baráz? Valami speciális barázda?
2017. júl. 12. 15:47
 13/15 anonim ***** válasza:
45%

Nem kellett volna megmondanod, hogy Te vagy a fiú, azért savaznak. Itt az oldalon (annyira viccesen) azt mondják, hogy semmit sem szabad kérnünk a párunktól, hogy ne csinálja. Nem szabad megkérni, hogy ne drogozzon, hogy ne barátkozzon alkoholistákkal akiknek még 40 évesen sincs semmijük és senkijük, nem lehet megkérni, hogy ne irogasson a kanos barátaidnak a lelki problémáiról, vagy, hogy ne pofozza fel anyádat, mert akkor neked inkább kutya való. Őszintén irigylem azokat akiknek a párjuk annyira tökéletes, hogy SEMMIT de SEMMIT az ég világon nem kell kérniük tőle, de, ha tényleg ennyire klassz fej, akkor inkább velük foglalkozzatok, és ne ide irogassatok..

A barátnőd szerintem nem szeret, nem tartja tiszteletben, amit szeretnél, pedig egyáltalán nem kérsz nagy dolgot (AMIT Ő CSINÁL AZ VISZONT IGEN IS NAGY DOLOG) és ez a szexes megjegyzés is nagyon kiábrándító. Úgy tűnik Te egy értelmes fiú vagy, fogsz találni mást, hidd el..

2017. júl. 12. 18:34
 14/15 A kérdező kommentje:
Áhh nem leszbikus kérdés, istenem, ekkora hibát :( 20/F 17/L
2017. júl. 12. 19:29
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat! Szeretem, nem akarom elveszíteni, azt mondja, szeret, de vannak bennem kételyek... :(
2017. júl. 12. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!