Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az eszemre hallgattam, helyese...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az eszemre hallgattam, helyesen döntöttem?

Figyelt kérdés

Tavaly júniusban ismerkedtem meg egy férfivel társkereső oldalon,nem volt épp zökkenőmentes a kapcsolatunk.

Rengeteg buktató volt benne,és nem volt sosem felhőtlen.

Távkapcsolat volt végig,én komolyabbra szerettem volna forditani már,de egyszerűen mindig talált valami kibuvot hogy miért nem jöhet ez össze,nem vagyunk már gyerekek.

Én futottam utána már rengetegszer,holott nem a szomszédban lakik.Minden sz@rért letolt,pl ha este a megszokott időpontban nemtudtunk beszélni napokig duzzogott.

Kiadtam az utját de a szívem belül most meghasad,túl leszek ezen?

2017. júl. 10. 17:37
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Igazán köszönöm mindenkinek,annyiszor eszembe jut.

Mindketten hibásak vagyunk,én is nem csak ő.

Egy kapcsolathoz két ember kell,hogy így alakult kellettem én is.

2017. júl. 10. 21:09
 12/13 anonim ***** válasza:
Jól döntöttél kérdező. A te részed csak annyi benne, hogy ennyi ideig tartott. Már jóval hamarabb le kellett volna zárnod ezt a "kapcsolatot" (valójában ez nem volt az...) Én is ismerkedtem egy időben neten. (A férjemmel ott ismerkedtem meg, 5 éve vagyunk együtt) Én csak az első randi megszervezésére használtam a netes társkeresőt. Max. 3 email-váltás alapján eldöntöttem, hogy akarok-e találkozni az illetővel, vagy sem. Ha igen, akkor randira hívtam. Ha nem, írtam neki egy sort, hogy bocsi, de ne fárasszuk egymást. (Nekem ez volt a "taktikám", és bejött. De én valóban társat kerestem, nem virtuális csevejpartnert.) Ha valaki húzza-halassza a találkozást, besértődik, az mehet a levesbe. Gratulálok a döntésedhez. Tarts ki mellette.
2017. júl. 11. 08:34
 13/13 anonim ***** válasza:

Igen, jól tetted. Ebből összeköltözéssel sem lett volna sokkal jobb kapcsolat.

Egyébként miért hasad meg a szíved? Mert amit leírtál az alapján túl sok pozitívum nincs a kapcsolatotokban, az egyedüllétet pedig gyorsan fel lehet dolgozni.

2017. júl. 11. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!