Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nyomkodja a párom folyamatosan a telefonját ha velem van?
Látszólag minden rendben köztünk. A szexualis életünk rendben, sok közös programot csinálunk, mindent megbeszélünk, de pár hete ez a probléma...
Mindig talál valami játékot és azzal játszik folyamatosan mint egy 5 éves. Direkt hagytam hogy kijatsza magát, hátha megunja, de nem ez történt hanem keresett valami mást. A legújabb az hogy végre elindítja a telefonja a pokemon go-t ezért le se száll róla. Ritkán jutunk el nyaralni, most voltunk 3 napot, de egész végig azt a szart nyomkodta. És mikor szóvá teszem azt mondja ez nem is így van csak ritkán veszi elő. Nem szeret már? Vagy ennyire unalmas vagyok?
Nálunk is ez van.18 éve. Nincs családom, nem tudok hova menni. Ő nagyon jól keres.Nem tudom az albérletet is fizetni, meg eltartani a gyermekemet és magamat.Azt hittem, hogy az apaság megváltoztatja, de sajnos nem.Mostmár a fiunkkal csinálja ezt.Alig rakja le a telefont, ha hívja játszani. Vagy, azt mondja, hogy mindjárt és elfelejt odamenni.Állandóan én vagyok a gyerekkel,közben házimunkát végzek.Nagyon rossz érzés, hogy mostmár vele is ezt csinálja.A családban, csak a nagyapja és én foglakozunk a gyerekkel. Amikor kettesben voltunk, akkor, heti 2 alkalom voltunk együtt.Amióta meg van a gyerek,aki 6 éves, most kezdtük el újra, de havi egyszer.
Az én tanácsom, hogy menekülj, amíg lehet.Mert,csak üres ígéretek lesznek.Nálunk,mindig,azt mondogatta, hogy megváltozik. De soha! Ne légy,olyan hülye, mint én.Nagyot hibáztam. Mindig, azt gondoltam, hogy ez, majd megváltozik,de,nem.
11.
Ez borzalom csajszi...
Ez nem élet.
Nekem am a kislányom a mindenem.
De a nőmnek ez nem tetszett és lelépett...a gyerekkel együtt.
És míg régen az volt a program, hogy mentem a gyerekkel minden nap jatszóra meg bringazni...
Most nemreg kapott egy tabletet amivel le van szedálva és amin korhatar nélküli mocskot néz egész álló nap.
Jelenleg azert harcolok hogy kimentsem a gyerekemet ebből és visdzakerüljön hozzám.
Neked 11 pedig kitartast kívánok!
Ne add fel!
Az élet igenis szép!...ha széppé teszed.
12.
Bárcsak az én fiamnak lenne ilyen apukája, aki odafigyel ezekre a dolgokra, hogy rendes élmenyekben gazdag gyermekkora legyen.Olyan gyorsan felnőnek.Nagyon jó hallani,hogy vannak,még ilyen apukák.Sok-sok kitartást és erőt kívánok neked,hogy visszakapd a kislányodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!